Antena Căutare

Hannelore și Bogdan s-au căsătorit! „Dacă nu veneam la această emisiune, nu știu dacă mai eram împreună”

Șase luni după ceremonia ce a aprins toată România, Hannelore și Bogdan sunt din nou față în față cu flăcările adevărului.  De această dată, fără încrâncenare, tensiune sau păreri de rău.

Șase luni după ceremonia ce a aprins toată România, Hannelore și Bogdan sunt din nou față în față cu flăcările adevărului. De această dată, fără încrâncenare, tensiune sau păreri de rău.

Ultima lor zi de ședere în Thailanda a fost o zi a reproșurilor exprimate liber, a lacrimilor de disperare, o zis a devărurilor recunoascute pentru prima dată, fără scuze patetice sau justificări penibile.

Jumătate de an mai târziu, cei doi sunt o familie. Hannelore și bogdan consideră experiența „Insula iubirii” salvarea relației lor. Pentru amândoi, întoarcerea în România i-a pus în fața unui moment de cumpănă, fiecare dintre ei găsindu-și refugiul în persoane cunoscute recent și de a căror atenție s-au bucurat.

Dacă Bogdan a ales să se întâlnească cu Maria pentru a-și duce promisiunea făcută pe insulă până la capăt, Raul a fost bărbatul în care Hannelore și-a căutat atenția și pe care a încercat să-l folosească pentru a se reconfirma ca femeie atrăgătoare.

Răsturnare de situație în cuplul Cati și Răzvan! După ce amenințările transmise de el au fost demascate, Răzvan părăseșt... Raul a lansat BOMBA sezonului! Hannelore i-a trimis mesaje, după plecarea din Thailanda: „Ai pus mâna pe mine și m-au lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x