Antena Căutare

Răsturnare de situație în cuplul Cati și Răzvan! După ce amenințările transmise de el au fost demascate, Răzvan părăsește Bonfire-ul Final!

La 6 luni după plecare de pe insulă, Cati și Răzvan au fost invitați la Ceremonia Focului din România pentru a afla vești despre starea relației lor.

La 6 luni după plecare de pe insulă, Cati și Răzvan au fost invitați la Ceremonia Focului din România pentru a afla vești despre starea relației lor.

Jumătate de an, Răzvan a fost măcinat de un gând: cum va părea el la televizor? În această perioadă, a trimis zeci de mesaje echipei în care, pe rând, a mulțumit tuturor pentru experiența cea mai frumoasă din viața lui, pentru ca apoi să apeleze la șantajul emoțional, încercând să câștige simpatia și să schimbe soarta poveștii lui din Thailanda, amenințând și cu gesturi nesăbuite, pentru a pune presiune emoțională pe cei ce îi cunosc în detaliu caracterul.

Neobținând nimic în urma presiunii, la ceremonia din România s-a prezentat un Răzvan monosilabic, aflat într-o continuă defensivă, însoțit de o Cati la fel de transformată.

Cu capul plecat și vocea stinsă, Cati recunoaște care este cel mai mare regret cu care a plecat de pe insulă: „Mi-am dat seama că am pierdut un om minunat, un om frumos și cu suflet mare. Mi-a demonstrat asta și după ce ne-am întors. Regret foarte mult. Nu trebuia să fac ce am făcut. Puteam să aștept, știam că o să se schimbe și nu trebuia să fac ce am făcut.”

Doar că Răzvan nu s-a schimbat deloc. În zecile de mesaje trimise echipei, Răzvan a transmis numeroase amenințări: „Am toate dosarele voastre. O să aplic legea străzii pe voi.”

Gabi și Andreea, din nou împreună?! Cum s-au prezentat la ultima Ceremonie, la 6 luni după evenimentele care au șocat o ... Hannelore și Bogdan s-au căsătorit! „Dacă nu veneam la această emisiune, nu știu dacă mai eram împreună”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x