Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ce i-au spus Iustina și Daiana Cristinei în spatele ușilor închise, fără camere. "M-a omorât"

În imaginile nedifuzate din Insula Iubirii Plus, episodul 8, apar mai multe reacții după ce Cristina este în stare de șoccând vede imaginile cu Andrei și Diandra atunci când se sărută pe plajă.

Galerie
Cristina se simte profund rănită de gestul lui Andrei care pare că fi uitat foarte repede de căsnicia lui de 9 ani și relația de 10 ani pe care o au împreună. | A1

Cristina se simte profund rănită de gestul lui Andrei care pare că fi uitat foarte repede de căsnicia lui de 9 ani și relația de 10 ani pe care o au împreună.

Trădarea lui Andrei a venit pe neașteptate, iar Cristina a plâns în hohote după ce Radu Vâlcan i-a arătat imaginile cu Andrei și Diandra. Concurenta a rămas împietrită și a recunoscut comportamentul lui Andrei, explicând că soțul ei are comportament de om îndrăgostit.

Intervenția Iustinei și a Daianei, după ce Cristina a aflat că Andrei s-a sărutat cu Diandra

“Așa se uita și la mine când ne-am cunoscut”, a recunoscut Cristina.

De asemenea, concurenta a mai povestit că atunci când ea și Andrei s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasă pentru fiul meu, Andrei era într-o relație și a părăsit-o pe iubita lui pentru Cristina.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 29 iulie 2024. Claudiu și ispita Anamaria au dormit împreună: „Totul a fost de comun acord”

După ce a Radu Vâlcan a plecat din casa fetelor, Daiana, Iustina și Simona au însoțit-o în camera ei pe Cristina, care plângea în hohote.

Concurenta nu se putea abține și plângea foarte tare, spunând că nu înțelege de ce Andrei i-a fost infidel. Mai târziu a început să se învinuiască pentru tot ce s-a întâmplat, spunând că dacă ea i-ar fi oferit tot ce el își dorea, acum el nu s-ar fi uitat la Diandra.

Urmărește INTEGRAL Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY!

Simona, Iustina și Daiana încercau să o aline și să o încurajeze spunându-I că e o femeie puternică, Atât Iustina, cât și Simona au declarat că sunt în stare de șoc după ce au văzut și ele imaginile, pentru că de la Andrei se aștepta cel mai puțin să cadă în ispită.

Cristina a zis că lui Andrei îi place avetura și tocmai de aceea a profitat de ocazie pentru că era departe de Cristina și a dorit să o cunoască mai bine pe ispita Diandra.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 29 iulie 2024. Ce a spus Andrei după ce a văzut imagini cu Cristina la bonfire: „O persoană slabă plânge”

Cristina a început să plângă și mai tare spunând că Andrei a omorât-o pe dinăuntru, deși el știe cât de tare îl iubește ea. Iustiana și Diana au încercat să o consoleze, fiind acompaniate de ispita Beni care i-a adus Cristinei apă.

Cristina a intrat în baie plângând, iar Iustina și Daiana au întrebat-o dacă pot sta cu ea cât timp se demachiază. Cristina le-a deschis ușa, iar cele două concurente au profitat că sunt toate 3, fără camere, și i-au spus exact ce gândesc.

Cristina le-a zis că nu își vede viața fără el, mai ales pentru că nu au trăit separați unul de altul niciodată. Fetele i-au zis că Andrei a manipulat-o toată viața.

“De ce mi-a făcut așa ceva? (…) De ce n-a fost sincer cu mine și cu el?”, a zis Cristina plângând în hohote.

Ea a explicat că viața ei se va schimba complet când va ajunge acasă pentru că ea împarte totul cu Andrei. Iustina îi spunea să nu se mai învinovățească pentru că este minunată și pentru că ea mereu i-a fost fidelă lui Andrei.

Urmărește INTEGRAL Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY!

Pe lângă asta, Iustina și Daiana i-au mai spus Cristeni că nu trebuie să uite că Diandra joacă un rol, că e doar ispită și că la Bonfire-ul Final își va da arama pe față și îl va răni pe Andrei, iar el se va milogi de Cristina să îl ierte.

Citește și: O revedere total neașteptată între cupluri va arunca totul în aer şi un personaj misterios va stârni controversa pe Insula Iubirii

Cristina a zis că ea îl cunoaște după mimică și gesturi și știe că e îndrăgostit și că nu se va întoarce la ea. Apoi fetele au ieșit din baie, Cristina a luat un somnifer ca să adoarmă, iar Iustina și Daiana au plecat.

Mai târziu, Eric a intrat la Cristina în cameră strigând-o. Cristina era la baie și Eric i-a zis prin ușă că dacă nu poate să doarmă, să vină să stea cu el.

Cristina a zis că e mai bine dacă merg să stea în living pentru că nu vrea să se interpreteze în niciun fel faptul că Eric a venit singur la ea în cameră.

Insula Iubirii sezon 8, 29 iulie 2024. Ce a spus Andrei după ce a văzut imagini cu Cristina la bonfire: „O persoană slab... O revedere total neașteptată între cupluri va arunca totul în aer şi un personaj misterios va stârni controversa pe Insu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x