Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Dani a pus deja ochii pe ispita pe care vrea să o invite la primul date. Despre ce fată e vorba

Dani, iubitul Mariei, s-a distrat pe cinste în prima seară cu ispitele feminine. Cu toții au sărbătorit ziua lui Robert, dar se pare că Dani a băut mai multe pahare.

Galerie
Dani s-a distrat alături de ispite și a ciocnit pahar după pahar cu fetele care erau pregătite să îl ia cu asalt. | A1

Dani s-a distrat alături de ispite și a ciocnit pahar după pahar cu fetele care erau pregătite să îl ia cu asalt. Concurentul a mărturisit că îi e dor de iubita lui și a plâns de câteva ori, gândindu-se la ea. Toată seară i-a menționat numele și a lăudat-o pe Maria în fața ispitelor feminine.

Dani le-a povestit că Maria e cea mai bună femeie pe care o putea întâlni și că tot ce ar putea face cu ispitele ar fi să se împrietenească și atât.

Dani s-a hotărât deja ce ispită vrea să invite la date

Atunci când s-a retras și a plâns, cea care a mers să îl consoleze a fost Florentina Ulmeanu. Tânăra ispita a empatizat cu el și i-a spus că povestea lui și a Mariei a emoționat-o și pe ea.

Mai târziu, când băieții au stat la masă cu toate fetele, ei au ciocnit pahare în cinstea lui Robert, iar Dani a început din nou să vorbească despre Maria.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Ce a urmat după ce ispitele masculine și-au ales preferatele. Ce reacție a avut Daniel

Dani a spus și că vrea să se îmbete pentru a-i demonstra iubitei lui, dacă va vedea imaginile, că el nici când e în stare de ebrietate nu o să vrea să o înșele.

URMĂREȘTE INTEGRAL INSULA IUBIRII PLUS EPISODUL 2 ÎN ANTENAPLAY!

„Mulți se folosesc de asta. (...) Alcoolul de multe ori este folosit ca scuză”, a zis Dani.

Una dintre ispite, Mădălina, i-a spus că el trebuie să își demonstreze sieși că poate rezista tentației și ispitelor, nu neapărat iubitei lui.

„Eu îi demonstrez ei că nu o să greșesc”, a mai spus Dani, după ce consumase deja mai multe pahare.

„E despre tine aici”, i-a zis Mădălina

„Ea mă știe cum sunt”, a mai adăugat Dani.

Dani continua să o laude pe Maria spunând că pasiunea lui este să o iubească pe Maria. Florentina Ulmeanu i-a spus că încearcă prea mult să o ridice în slăvi pe Maria și că ar trebui să se oprească.

Citește și: Flacăra ispitei se aprinde în cel de-al optulea sezon, după doar 2 zile petrecute pe Insula Iubirii

Cei doi au început un conflict din cauza faptului că nu se înțelegeau. Dani i-a spus ispitei că nu ar trebui să fie deranjată de asta.

„Încerci un pic cam prea mult și se vede”, i-a zis Florentina.

„Dar nu mă interesează ce se vede pentru că ceea ce se vede e ceea ce simt”, a zis Dani.

Câteva minute mai târziu, se pare că el a uitat tot ce a zis despre Maria pentru că deja se gândea pe care dintre ispite ar vrea să invite la date.

URMĂREȘTE INTEGRAL INSULA IUBIRII PLUS EPISODUL 2 ÎN ANTENAPLAY!

El s-a apropiat de Mădălina pe terasă și i-a spus că ele, ispitele, încearcă să îi ispitească pe ei, dar ar trebui să se lase și ele ispitite de băieți.

Citește și: Cine este ispita Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii sezonul 8. Ce meserie neașteptată are tânăra

„Stai liniștită că eu o să te scot și pe tine la date. Poate nu prima, dar în top 3 te scot la date. Poți să fii și prima”, i-a zis Dani Mădălinei.

Mădălina a rămas surprinsă de spusele lui Dani, dar nu a spus că l-ar refuza dacă ar invita-o la date.

Insula Iubirii, sezonul 8. Bianca Mitroi, imagini înduioșătoare cu cele două pisici pierdute. Ce a transmis în mediul on... Cum arătau Andrei și Cristina Rotaru la Mireasă pentru fiul meu. Imagini de la începutul relației cu cuplul de la Insula...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x