Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Ce a urmat după ce ispitele masculine și-au ales preferatele. Ce reacție a avut Daniel

După ce Maria s-a numărat printre fetele care au primit cele mai multe ghirlande din partea ispitelor masculine, Daniel, iubitul ei, a avut câteva reacții care l-au surprins până și pe Radu Vâlcan. Iată ce a urmat!

Galerie
Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Ce a urmat după ce ispitele masculine și-au ales preferatele. Ce reacție a avut Daniel | Antena 1

După ispitele feminine, a venit rândul ispitelor masculine să ofere ghirlande preferatelor. Pentru că Maria s-a numărat printre fetele care au primit cele mai multe ”atenții”, Daniel, iubitul ei, a avut o reacție necontrolată de gelozie. Iată ce dezvăluire fără perdea a făcut Iustina despre Cornel!

Citește și: Radu Vâlcan, declarații incendiare de la Insula Iubirii, sezonul 8. "Ca un mic spoiler, vă pot spune că..."

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Ce a urmat după ce ispitele masculine și-au ales preferatele: „E un pervers!”

După încheierea ceremoniei de prezentare a ispitelor și momentul în care au fost oferite ghirlandele, Daniel a luat-o la bani mărunți pe iubita sa, Maria. Scena lui de gelozie a reușit să îl surprindă până și pe Radu Vâlcan.

„Ăia doi îți făceau semne? Eram cu ochii, am urmărit toate ispitele, băieții i-am luat pe fiecare în parte, am analizat de sus până jos, pentru că eu țin minte chestii și voiam să văd dacă m-am înșelat sau nu cu două detalii. Prea mult își mușcau buzele”, a spus Daniel de la Insula Iubirii sezonul 8.

După ceremonia de prezentare a ispitelor, partenerii de cuplu au plecat separat pe insulele lor. În mașina care le ducea către resort, Iustina le-a făcut fetelor o dezvăluire fără perdea despre Cornel.

„Pe Cornel îl știu, e un pervers. Așa e el. Intenționat face. Gândește-te că eu m-am întors în România după operație, tot el greșise, m-a pupat în aeroport, m-a luat un pic în brațe și... Îl cunosc, e un pervers mare ăsta!”, a spus logodnica lui Cornel.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Insula Iubirii EXTRA și Insula PLUS aduc clipuri exclusive și nedifuzate la televizor, doar în AntenaPLAY

Insula Iubirii sezonul 8 - aventura vieţii pentru cinci cupluri curajoase

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Insula Iubirii aduce pe micile ecrane cinci cupluri, care vor juca totul pe o singură carte. Pentru ca testul să fie complet, ispitele - zece feminine și zece masculine - sunt gata să întoarcă pe dos viețile participanților!

Timp de 21 de zile, concurenții vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Aventura Insula Iubirii sezonul 8 va putea fi urmărită luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar imagini nedifuzate vor putea fi analizate săptămânal, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. S-a declanșat haosul după ce ispitele au oferit ghirlande băieților. Cristina ... Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert, impresionat de povestea de viață a ispitei Ioana. Ce dezvăluire neașteptată i-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x