Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Dispută între Maria și ispita Marcel.Motivul pentru care el a ridicat vocea la ea."Mă simt aiurea"

Imaginile nedifuzate de pe insula fetelor sunt disponibile integral în AntenaPLAY. La petrecerea pe care au avut-o pe plajă, în jurul unui foc de tabară, Maria și Marcel au discutat în contradictoriu.

Galerie
Pentru că Maria se simțea rău, din cauza unei răceli care îi afecta starea de 2 zile, i-a transmis lui Marcel că nu are dispoziția necesară pentru a dansa. | A1

Pentru că Maria se simțea rău, din cauza unei răceli care îi afecta starea de 2 zile, i-a transmis lui Marcel că nu are dispoziția necesară pentru a dansa. Ispita Marcel, în schimb insista ca Maria să danseze cu el pentru că el își dorește să petreacă timp cu ea.

Disputa dintre Maria și ispita Marcel a atras atenția tuturor

Maria observase că Marcel consumase mai multe pahare de alcool și părea tulburat. Ispita masculină s-a apropiat de ea și a ridicat vocea la Maria, arătându-i cât de indignat este pentru că Maria nu vrea să petreacă timp doar cu el.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8, 28 iulie 2024. Ispitele au defilat în cele mai îndrăznețe ținute. Ce fată a refuzat să participe

“Dar eu vreau să dansez cu tine”, i-a zis Marcel.

“Și eu nu vreau să dansez, nu înțelegi? Distrează-te”, a spus Maria.

“Dar mie îmi place să mă distrez cu tine”, i-a transmis Marcel.

Urmărește INTEGRAL Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY!

Maria încerca să fie fermă când îi explica lui Marcel că nu poate să facă doar ce vrea el și că nu vrea să petreacă timp doar cu el, dintre toți băieții de pe insulă.

De cealaltă parte, după cum i-a zis de mai multe ori, Marcel voia să petreacă timp doar cu ea și se simțea gelos când o vedea în preajma altor ispite masculine.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8, 28 iulie2024. Între Cornel și Loredana au avut loc „niște apropieri mai delicate”. Ce a mărturisit ispita

“Nu vreau să mă distrez în momentul ăsta, simt nevoia să stau așa pentru că nu mă simt bine. Ce vrei să fac?”, i-a explicat Maria.

“Păi să mă chemi să stau cu tine că tu dacă nu te simți bine și stai aici și eu dansez, dă urât”, a zis Marcel.

“Dar de ce dă urât că nu ești într-o relație cu mine”, i-a explicat din nou Maria.

Maria i-a mai spus lui Marcel că nu trebuie să se simtă aiurea pentru faptul că merge să se distreze la petrecere fără ea.

Urmărește INTEGRAL Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY!

Între timp Marcel tot insista, iar la un moment dat Maria nu a mai rezistat și a plecat de pe plajă. Marcel mergea în urma ei și îi spunea să nu mai fugă de el.

Mai târziu, după miezul nopții, Maria a rămas singură cu mai multe ispite masculine și spunea că e dezamăgită că nu se distrează și restul fetelor la petrecere și stau în cameră.

Marcel i-a mai spus încă o dată că nu trebuie să o intereseze ce fac alte fete și să se focuseze ca ea să facă ce simte.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8, 28 iulie 2024. Flacăra ispitei s-a aprins din nou. Ce fată a fost vizată: „Am rămas împietrită”

Insula Iubirii, sezon 8, 28 iulie 2024. Flacăra ispitei s-a aprins din nou. Ce fată a fost vizată: „Am rămas împietrită”... Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert a făcut un gest demn de o relație după ce Lala a început să plângă din cauza elim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x