Antena Căutare

Insula Iubirii, sezon 8, 28 iulie 2024. Flacăra ispitei s-a aprins din nou. Ce fată a fost vizată: „Am rămas împietrită”

Radu Vâlcan strică petrecerea fetelor cu imagini de pe Insula băieților. Flacăra ispitei s-a aprins din nou, iar imaginile sunt deosebit de dureroase.

Galerie
Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor | Antena 1

Nu doar pe Insula băieților a fost petrecere, ci și pe cea a fetelor. Acestea au fost întrerupte însă de Radu Vâlcan care nu le-a adus vești bune. Flacăra ispitei s-a aprins din nou, iar trădarea este dureroasă.

Insula Iubirii, sezon 8, 28 iulie 2024. Flacăra ispitei s-a aprins din nou pentru cea care se aștepta cel mai puțin. Ce fată a fost vizată: „Am rămas împietrită la vederea imaginilor”

Înainte de a vedea imaginile pregătite de Radu Vâlcan, Iustina se ruga să nu fie vorba de Cornel.

„Când vine Radu deja știi de ce a venit. E o veste proastă”, spune Iustina.

„Îmi mențin părerea. Andrei a jucat un joc. Era normal să mă doară pentru că eu îl iubesc și țin la el și nu sunt obișnuită să îl văd în astfel de ipostaze, dar până la urmă de asta suntem aici”, este de părere Cristina.

Citește și: Insula iubirii sezon 8, 23 iulie 2024. Iustina s-a enervat pe Cornel atunci când a văzut imaginile cu el și ispita Maria. Ce a zis

Cristina consideră că Andrei nu ar fi capabil să încalce vreo limită.

„Eu sunt sigură pe mine acum și pe iubirea pe care i-o port”, spune ea.

„Se vede că am plâns?” o întreabă Simona pe Cristina.

„Nu înțeleg de ce plângi în avans. Așteaptă să vezi imaginile”, îi spune soția lui Andrei.

„Abia am venit, dar mă pot aștepta la ce-i ai rău”, spune Simona.

„Noi ce să mai zicem”, replică Maria, după spunele Simonei.

„În două zile se pot schimba foarte multe lucruri aici pe Insulă”, este de părere Simona. „Prefer să îmbrățișez răul și nu binele. Să fiu surprinsă plăcut, dacă e cazul.”

„Eu nu pot âmbrățișa răul, nu mă pot gândi la lucrurile ăstea serioase cu zâmbetul pe buze, dar am o stare de liniște”, spune Cristina. „M-am consumat destul zilele ăstea.”

„Nu ar da cu piciorul la o căsnicie de zece ani pentru distracție. Totuși, are o vârstă”, crede Cristina. „Să renunțe la noi ar fi prea mult.”

Citește și: Insula iubirii sezon 8, 23 iulie 2024. Concurenții și-au ales ispitele cu care vor să meargă la date. Ce gest au făcut băieții

„Flacăra ispitei s-a aprins în vila voastră, înseamnă că pe Insula cealaltă unul dintre partenerii voștri a încălcat o limită, cel puțin una sau că unul dintre parteneri a pus punct relației”, le spune Radu. „Aceste imagini sunt pentru Cristina.”

„În acel moment, eu tot Iustina am înțeles. Am întrebat-o pe Daiana”, relatează Iustina.

„A venit dezamăgirea vieții mele”, spune Cristina. „Asta e.”

Pe moment, vestea a lăsat-o fără cuvinte pe soția lui Andrei.

„Am văzut negru în fața ochilor”, mai spune ea. „Nu credeam că poate să-mi facă una ca asta și am rămas împietrită la vederea imaginilor.”

„Nu poți să ai încredere în nimeni în totalitate”, spune Daiana după ce a vizionat imaginile împreună cu Cristina. „Mie mi se părea așa frumoasă relația lor, câtă încredere are ea în el și cum vorbea ea despre el.”

Cristina a văzut imaginile cu Andrei și Diandra pe plajă și le-a ascultat discuția cu lacrimi în ochi.

„În acele imagini, mie mi s-a părut că Andrei încerca să-i spună că o place, că vrea mult mai mult și chiar ispita încerca să-l facă să înțeleagă că totuși mai e și Cristina pe acolo, adică în viața lui”, spune Simona.

„Cristina știe mai bine, dar cred că orice s-ar întâmpla, ea îl va ierta”, este de părere Iustina. „Ea nu-și vede viața fără el.”

Citește și: Insula iubirii sezon 8, 23 iulie 2024. Cornel Luchian a făcut un gest nepotrivit față de una dintre ispite. Ce a dezvăluit Maria

„Simt că cineva ne desparte”, îi spune Andrei Diandrei în imaginile pe care le vizionează Cristina.

„Mă uitam la Radu și mă uitam la tabletă și nu-mi venea să cred cum Andrei a gafat”, spune Maria.

„E ireal. Eu încă cred că trăiesc un vis de cele mai multe ori”, spune Cristina după vizionarea imaginilor cu Andrei și Diandra. „Nu știu cum să mă mai comport. Trec de la o stare la alta. (...) Cum e posibil ca un om care te iubește a doua zi să se îndrăgostească de altcineva?”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Insula iubirii sezon 8, 23 iulie 2024. Cornel Luchian a fost dezamăgit de Iustina după ce a văzut imaginile de la bonfire

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ce s-a întâmplat între Andrei și ispita Diandra înainte ca el să-i spună ”te plac” și ”te vreau”

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii, sezon 8, 28 iulie2024. Între Cornel și Loredana au avut loc „niște apropieri mai delicate”. Ce a mărturi... Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Dispută între Maria și ispita Marcel.Motivul pentru care el a ridicat vocea la ea."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x