Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Mesajul cu subînțeles al lui Eric pentru Bianca atunci când a aflat că e trebuie să elimine o fată

Bianca i-a explicat lui Eric că e posibil să nu mai aibă mult timp la dispoziție, dacă cumva ea va fi eliminată.

Galerie
Atunci când s-a întors de la bonfire, Bianca i-a poevstit lui Eric că ei, ispitele masculine, sunt cei care trebuie să ia decizia de a elimina o fată împreună cu partenerul ei de pe Insula Iubirii. | A1

Atunci când s-a întors de la bonfire, Bianca i-a poevstit lui Eric că ei, ispitele masculine, sunt cei care trebuie să ia decizia de a elimina o fată împreună cu partenerul ei de pe Insula Iubirii.

Ce mesaj cu subînțeles i-a transmis ispita Eric Biancăi

Eric nu voia să poarte această decizie grea și se întreba pe cine va vota. Bianca a spus că e destul de ușor să se decidă pentru că Daiana și Cristina își doresc foarte mult să plece. Atunci Eric a întrebat-o cum a fost la bonfire, ce imagini a mai văzut cu Robert și cum se simte.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 24 iulie 2024. Andrei n-a mai ținut cont de nimic și s-a sărutat cu ispita! A crezut că nu îl vede nimeni

Bianca a început să îi povestească despre felul în care Robert a denigrat-o în fața ispitei Ana Maria Vaida și cum mințea spunând că ea l-ar fi bătut.

Urmărește INTEGRAL Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY!

Concurenta a mărturisit că doar i-a tras o palmă și l-a împins atunci când a aflat adevărul despre motanii ei și că Robert a fost cel care le-a făcut rău.

La rândul ei, Bianca a primit injurii de la Robert și i-a vorbit foarte urât despre animalele ei de companie. De asemenea, ea a povestit că a și bruscat-o. Prin simplu fapt că îi povestea acum toate aceste detalii lui Eric, Bianca a spus că retrăiește acele stări și că suferă foarte tare.

Citește și: Insula iubirii sezon 8, 24 iulie 2024. Cuvintele grele pe care le-a spus Iustina despre Cornel. Ce a precizat despre iubitul ei

Pentru a se alina, ea l-a luat în brațe pe Eric și a spus că abia aștepta să ajungă de la bonfire ca să stea cu el, să îl îmbrățișeze și să se descarce.

Eric i-a spus că nu vrea ca ea să plece din casa fetelor pentru că el își dorește să o facă pee a fericită cât timp va mai sta pe insulă.

“M-am gândit că o să te îmbrățișez, că o să stau cu tine. (…) Mie îmi place că reușești să mă înțelegi și că ești un om bun”, i-a zis Bianca.

Urmărește INTEGRAL Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY!

De asemenea, ea i-a transmis lui Eric că singurul moment în care s-a simțit liniștită a fost atunci când a stat pe plajă cu capul pe pieptul lui și nu s-a mai gândit la nimic.

“M-am conectat cu prezentul și pentru mine asta a însemnat foarte mult”, a mai spus Bianca.

“Vreau să te fac fericită cât mai stai pe insulă. (...) Nu vreau să pleci, e exclus”, i-a transmis Eric.

Cei doi au încercat să petreacă mai mult timp împreună, având în vedere că existau șanse ca Bianca să plece acasă pentru că nu știa ce ar fi votat alte ispite.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 24 iulie 2024. Noul cuplu venit la Insula Iubrii a adus un val uriaș de îngrijorare în vila băieților

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Daiana și ispita Radu, discuție aprinsă. Ce lecție a încercat să îi ofere ispita masculi... Cine sunt Claudiu și Simona, noul cuplu de la Insula Iubirii, sezonul 8. Care e motivul pentru care au dorit să particip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x