Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Motivul pentru care Bianca a declarat că relatia cu Robert s-a încheiat. "Mi-e milă de mine"

Atunci când s-a întors de la Bonfire, Bianca le-a povestit ispitelor masculine că pentru ea s-a aprins flacăra ispitei și ea deja simțise că Robert a făcut ceva greșit.

Galerie
Le-a povestit că Robert a avut parte de un masaj de la una dintre ispitele feminine. Romeo a întrebat-o dacă Robert s-a și sărutat cu acea ispită, iar Bianca a răspuns că încă nu. | A1

Bianca le-a povestit că Robert a avut parte de un masaj de la una dintre ispitele feminine. Romeo a întrebat-o dacă Robert s-a și sărutat cu acea ispită, iar Bianca a răspuns că încă nu.

Cu toate acestea, pentru ea imaginile și vorbele lui Robert despre ea au făcut-o pe ea să considere că relația lor e deja încheiată pentru că ea nu poate sta lângă un astfel de bărbat.

Bianca le-a povestit băieților că a pus punct relației cu Robert

“Mi se pare că încă trăiesc într-un film prost”, a spus Bianca.

Bianca a mai explicat că nu înțelege de ce Robert a spus despre ea că e materialistă și că alături de ea a trăit un iad, când ea i-a oferit totul și mereu i-a plăcut să îl facă pe el să se simtă important.

Citește și: Insula iubirii sezon 8, 22 iulie 2024. Cum a reacționat concurentul Dani când a văzut ce a făcut Maria. Ce a spus

De asemenea, concurenta a mai spus că Robert provine dintr-o familie educată și părinții lui sunt niște oameni inteligenți și nu înțelege cum de el nu s-a gândit la consecințe când a făcut și a spus lucrurile acelea.

Mai în glumă, mai în serios, ea a zis că poate Robert e adoptat, având în vedere că părinții lui sunt niște oameni deosebiți.

“S-a pierdut pe el, pierzându-mă pe mine. (…) Vreau o viață nouă. Toate lucrurile sunt cu un scop”, a mai adăugat Bianca, complet dezamăgită de comportamentul lui Robert.

După ce a terminat de povestit, Eric i-a spus că e ziua lui de naștere și că a împlinit 25 ani, iar ea a început să îi cânte la mulți ani, ciocnind un pahar în cinstea lui.

Apoi Eric a invitat-o la o plimbare pe plajă în timpul căreia a încercat să o consoleze pe frumoasa concurentă care avea ochii în lacrimi.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 22 iulie 2024. Cornel s-a dezlănțuit, crezând că s-au închis camerele! Ce s-a întâmplat alături de ispite

“Doamne, ce milă îmi e de mine”, spune Bianca, vorbind despre sacrificiile pe care le-a făcut de dragul lui Robert și faptul că și-a pierdut motanii din cauza lui.

Eric a luat-o în brațe și i-a spus că acume timpul să se pună pe ea pe primul loc, să își dea voie să facă ce simte și să se focuseze mai mult pe cariera și pasiunile ei.

Bianca i-a zis că are dreptate, doar că momentan nu simte că se poate bucura de experiența de pe insulă pentru că simte că nimic nu îi mai aduce fericire.

Eric i-a explicat că trebuie să aibă încredere în faptul că e o femeie puternică și că poate să facă tot ce își propune.

Citește și: Insula iubirii sezon 8, 22 iulie 2024. Spiritele s-au încins la petrecerea ispitelor. Andrei, gest îndrăzneț față de o ispită

Insula iubirii sezon 8, 22 iulie 2024. Cum a reacționat concurentul Dani când a văzut ce a făcut Maria. Ce a spus... Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ispita Romeo încearcă să se apropie tot mai mult de Maria. "Eu o să fac doar ce sim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x