Antena Căutare

Insula iubirii sezon 8, 22 iulie 2024. Spiritele s-au încins la petrecerea ispitelor. Andrei, gest îndrăzneț față de o ispită

Iustina a avut parte de o conversație cu o ispită masculină, căreia i-a explicat faptul că dacă Cornel o lasă, va ajunge boschetar. Iată ce s-a întâmplat între Andrei și Diandra.

Galerie
Andrei a făcut un gest îndrăzneț față de o ispită, la Insula Iubirii sezonul 8 | Antena 1

Iustina și-a deschis inima în fața unei ispite masculine căreia i-a povestit că este dezamăgită de Cornel, în special pentru cum se comportă pe insulă și cum înjură.

Iustina, despre Cornel, după ce a văzut imaginile la Insula Iubirii sezonul 8, 22 iulie 2024. Ce semne și-a făcut Andrei cu ispita Diandra

Cornel și unele ispite au purtat câteva conversații de senzație, iar Iustina a văzut la bonfire ce a spus el.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 17 iulie 2024. Partenerii de cuplu, puși în fața unei alegeri dificile. Ce a anunțat Radu Vâlcan

„Câți ani ai zis că ai?”, îl întreabă pe Cornel o ispită.

„57”, spune Cornel.

„Vrei să fii elefantul meu? Ai o amantă? Acum ai!”, îl întreabă o ispită pe Cornel.

„Mai bine abține-te. Perversă ce ești!”, spune Cornel.

„Încerc să vorbesc cu toți la fel, nimic interesant, doar discuții normale!”, mai spune Cornel la testimoniale.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Daiana, vizibil afectată de separarea de Rareș: „Pe mine m-a durut tot corpul. N-am mai putut”

Iată ce a spus Iustina despre Cornel:

„E viața mea, iubitul meu, dar parcă era țăran cu ele. Zici că nu e el. Dacă Cornel se desparte de mine ajunge boschetar. Noi avem programată nunta!”, spune Iustina.

Andrei și ispita Diandra și-au transmis mesaje prin desene pe mâini:

„Nu folosi ego-ul deloc cu mine, nu merge! Îl simt”, spune Andrei ispitei Diandra.

„Avea un pix și și-a scris ceva pe mână, era reținut, am vrut să fim discreți. Când s-a ivit momentul, a făcut un gest cu mâna, a ținut-o întinsă ca să descifrez și scris Te plac! M-a surprins și modul în care a făcut-o. A fost și interesant cum a făcut-o. I-am continuat jocul, după a mai scris - Te vreau! Mi-a zis să nu trag concluzii și că să nu interpretez că mă vrea într-un mod în care orice bărbat m-ar dori. Am scris și eu în palmă și încerca să descifreze ce scria în palmă - Am (ai) noroc, asta e ceva ce ne leagă pe noi, conexiunea noastră. Suntem norocoși că ne-am găsit aici, să poți rezona la nvel profund cu un om”, spune ispita.

„E bine cum ești tu așa, asta mă impresionează. Că nu ți-am zis eu să spui așa, e super impresionant. E ceva uimitor. Simt că a fost pusă de univers pentru mine”, spune Andrei.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula iubirii sezon 8, 22 iulie 2024. Maria, reacție inedită după ce a văzut ce face partenerul ei pe insulă. Ce au spu... Insula Iubirii sezon 8, 22 iulie 2024. Cornel s-a dezlănțuit, crezând că s-au închis camerele! Ce s-a întâmplat alături ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 6 septembrie 2024. Robert consideră că Tess este interesată de un alt băiat!
Mireasa sezonul 10, 6 septembrie 2024. Robert consideră că Tess este interesată de un alt băiat! Vineri, 06.09.2024, 16:09
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x