Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert a făcut un gest demn de o relație după ce Lala a început să plângă din cauza eliminării lui

EXCLUSIV | Lala, îndurerată profund după eliminarea lui Robert: „Eu nu vreau să mai stau”. Ispita a primit un cadou cu valoare sentimentală de la concurent. Urmărește integral episodul de Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY !

Galerie
Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert a făcut un gest demn de o relație după ce Lala a început să plângă din cauza eliminării lui | Antena 1

Ajuns înapoi în casa băieților, Robert a fost întâmpinat de Anamaria și de Larisa care și-au exprimat cel mai vizibil dezamăgirea față de eliminarea lui din competiție.

Dacă Anamaria a reușit să își stăpânească lacrimile, ispita Lala, care s-a apropiat și mai mult de concurent, a izbucnit în plâns imediat ce l-a văzut.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Dani recunoaște că Mădălina „se joacă cu mintea lui”. Cei doi au rămas pe plajă până la răsărit

Iată ce gest a făcut Robert față de cea care a fost cel mai rău afectată de plecarea lui!

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert a făcut un gest demn de o relație după ce Lala a început să plângă din cauza eliminării lui

Robert le-a luat în brațe pe cele două ispite, sperând totuși că se va întoarce în casă alături de restul concurenților, însă Lala i-a spus că nu se va mai întoarce.

Claudiu, de asemenea, a încercat să îl încurajeze pe concurent, spunându-i că ar trebui să se țină de decizia pe care au luat-o împreună, în timp ce Andrei i-a spus că e bine ce s-a întâmplat.

După ce Robert și-a luat la revedere de la toți, s-a retras cu Larisa în cameră care nu a mai putut să își stăpânească gândurile și lacrimile.

Robert: Bianca nu mă iubește măi, ea își dorește faimă și atât. Ea nu mă iubește, nu dă doi bani pe mine.

Larisa: Nu știu, habar nu am!

Robert: Sunt foarte confuz.

Larisa: Stai puțin aici (n. r. în pat lângă ea)

Larisa: Promite-mi că o să ai grijă de tine și că o să iei decizia potrivită pentru tine.

Robert: O să văd ce surpriză are, pentru că niciodată să nu crezi nimic până nu se întâmplă.

Larisa: Eu nu vreau să mai stau... așa ...

Robert: Pe bune?

Ispita a început să plângă și mai tare, iar Robert a strâns-o în brațe, urmând un gest absolut impresionant.

Concurentul a vrut ca Lala să nu mai sufere și a simțit să îi ofere o brățară pe care o purta la mână fix în acel moment.

Robert: Uite, îți dau o brățară care îmi place foarte mult și cred că ți s-ar potrivi și ție.

Lala s-a bucurat, încercând să se calmeze.

Larisa: Eu vreau să se întâmple ceva. Orice. Serios. Nu sunt bine așa.

Robert: Nu ziceai tu că o să fii bine tot timpul?

Larisa: Pentru că asta simțeam în preajma ta.

După ce a mai îmbrățișat-o și sărutat-o pe frunte, Robert a mai liniștit-o pe Lala care spera că el o să se întoarcă în casa băiețior.

Cei doi au continuat să discute despre motivul pentru care el trebuie să plece, considerând că totul este doar planul Biancăi.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert consideră că relația cu Bianca „deja e gata, s-a terminat”. Lala și Anamaria l-au consolat

Cu toate că Lala a crezut că Bianca a acționat așa pentru că și-a dat seama că o să-l piardă, Robert a repetat că iubitei lui nu îi pasă deloc și că nu acest aspect contează pentru ea.

Robert: Nu e astă adevărul, mai e ceva care ne scapă”

Lala s-a mai calmat și l-a ajutat pe Robert să își strângă hainele pe care a specificat că nu a reușit încă să le poarte, cu un ton dezamăgit.

Imaginile nedifuzate la TV din Casa Băieților le vezi în EXCLUSIVITATE și INTEGRAL, doar în categoria de INSULA PLUS, din AntenaPLAY!

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Bianca, tot mai apropiată de ispita Eric. Ce destăinuiri i-a făcut. "Uite cum îmi bate inima"

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Dispută între Maria și ispita Marcel.Motivul pentru care el a ridicat vocea la ea."... Insula Iubirii, sezonul 8. Ce imagini a publicat Robert Braia în online, după ce Bianca Mitroi a spus că nu i-a oferit f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x