Antena Căutare

S-a întâmplat! Sărut pasional, departe de ochii echipei, între Cati și George:”În seara asta dormim împreună?”

Secretul lui Cati s-a aflat! Între ea și ispita George s-a înfiripat o relație. Ascunși de camerele de filmat, crezând că nu îi vede nimeni, cei doi s-au sărutat pasional.

Secretul lui Cati s-a aflat! Între ea și ispita George s-a înfiripat o relație. Ascunși de camerele de filmat, crezând că nu îi vede nimeni, cei doi s-au sărutat pasional.

„În seara asta dormim împreună?”, îl întreba Cati, glumind pe George.

Reușita ispitei de obține de la Cati declarații și apropouri precum cel de mai sus, are la bază faptul că a înțeles că orice stimul care o incomodează prin complexitate, o face să fugă. Așa că i-a dat acesteia ceea ce îi este pe plac: o abordare superficială, bazată preponderent pe satisfacerea unor instincte primare, cum ar fi mâncarea, bunadispoziție și... excitarea.

„Stai liniștit, nu ți-am zis să facem nimic...deocamdată.”

În parcarea unui fast food celebru s-a consumat primul sărut dintre Cati și George. Un sărut pe care ea l-a cerut prin toate gesturile și cuvintele spuse, neoficial, exact ca și sărutul.

Date-ul cu ispita l-a adus pe Bogdan în fața altarului: „Mi-am pus dorința de a merge fericit acasă”... Minciunile lui Răzvan, demontate pas cu pas:”Se dovedește că nu sunt sincer...”...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Ultimele știri
x