Antena Căutare

Ionuț, sacul de box al Denisei! Concurenta a declanșat un val de reproșuri și umilințe: „Auzi? Chestiile astea le-am mai trăit, nu o dată”

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 13. Tensiunile dintre Denisa și Ionuț Gojman, concurentul devenit ispită, au atins cote alarmante. În microbuz, Denisa i-a reproșat că el este motivul pentru care Andi a ales-o pe Geanina. 

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 13. Tensiunile dintre Denisa și Ionuț Gojman, concurentul devenit ispită, au atins cote alarmante. În microbuz, Denisa i-a reproșat că el este motivul pentru care Andi a ales-o pe Geanina.

Ionuț, pentru prima oară de când l-am cunoscut pe Insula Iubirii, a dat dovadă de răbdare. A încasat umilință după umilință, în cele mai lungi 45 de minute din istoria emisiunii. Degeaba a încercat să-i explice Denisei că nu poți forța pe cineva să te aleagă, concurenta este de neclintit:

„Dacă omului i-a plăcut de fata aia de când a văzut-o, ce era să zică?”, i-a spus Ionuț.

„Și dacă oamenii se plac...da, da, da...Auzi? Chestiile astea le-am mai trăit. Nu o dată. Așa că nu-mi spune mie cum merg lucrurile, că știu prea bine”, i-a răspuns Denisa.

Planul „secret” al lui Eusebiu, dezvăluit de ispita Loredana: „Asta ai dat de înțeles. Așa vedem toți și așa este!”... Denisa a vărsat lacrimi de crocodil când i-a văzut pe Geanina și Andi îmbrățișați: „Vreau să merg acasă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x