Antena Căutare

Bonfire INCENDIAR! Gia află totul despre Bogdan și are o reacție neașteptată! „Ai fost la un date cu un bărbat...”

Cel mai așteptat moment din emisiunea Insula iubirii! A venit și bonfire-ul pentru Gia și Bogdan și cei doi s-au confruntat pentru prima oară, după toate cele întâmplate!

Cel mai așteptat moment din emisiunea Insula iubirii! A venit și bonfire-ul pentru Gia și Bogdan și cei doi s-au confruntat pentru prima oară, după toate cele întâmplate!

„Mi-era dor de tine”, și-a făcut Bogdan apariția la bonfire, cu un buchet de flori.

„Eu văd un om care vrea să reia lucrurile de unde le-a lăsat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a spus, în schimb, Gia.

CITEȘTE ȘI: Bogdan, filmat noaptea în pat cu Dana și Adrian! Concurentul i-a șocat pe toți

Radu Vâlcan le-a arătat filmulețe compromițătoare și greșelile concurentului de la Insula iubirii au început să iasă, mai mult ca oricând, la iveală!

Concurenta de la Insula iubirii a privit imaginile și chiar s-a uimit atunci când a aflat că iubitul ei a mers la un date cu un bărbat! Bogdan, în schimb, nu a părut deranjat de imaginile cu iubita sa și ispita masculină. Totuși, Gia pare mai șocată ca niciodată.

Cei doi au stat față-n față la ceremonia focului, iar concurenta vrea să știe de ce partenerul ei a căutat o relație cu toate ispitele, chiar dacă el era într-o relație.

Bogdan încearcă să-i explice iubitei sale de ce a picat în ispită. Conform spuselor sale, totul a fost ca să vadă ce reacția va avea Gia atunci când îl va vedea cu alte femei.

Argumentele primite nu au părut s-o facă pe femeie să se simtă mai bine. Gia pare mai rece și mai distantă ca niciodată, după toată experiența de la Insula iubirii!

Cum a reacționaat Bogdan și ce a avut de spus în apărarea sa? Află în clipul video de mai jos:

Irina l-a făcut praf pe Bogdan, înainte să plece! „Dacă vrei să faci un lucru bun în fața lui Dumnezeu...”... Gia, răspuns final pentru Bogdan! Ce decizie a luat concurenta de la Insula iubirii, în privința relației: „E un pas...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x