Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Raman cu tine

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Gia, răspuns final pentru Bogdan! Ce decizie a luat concurenta de la Insula iubirii, în privința relației: „E un pas...”

Bonfire fierbinte la Insula iubirii! De data aceasta, Gia l-a confruntat pe Bogdan și a aflat lucruri noi și șocante desre iubitul său, după experiența de la Insula iubirii!

Bonfire fierbinte la Insula iubirii! De data aceasta, Gia l-a confruntat pe Bogdan și a aflat lucruri noi și șocante desre iubitul său, după experiența de la Insula iubirii!

Radu Vâlcan le-a arătat filmulețe compromițătoare și greșelile concurentului de la Insula iubirii au început să iasă, mai mult ca oricând, la iveală!

Cei doi au stat față-n față la ceremonia focului, iar concurenta de la Insula iubirii a vrut să știe de ce partenerul ei a căutat o relație cu toate ispitele, chiar dacă el era într-o relație. Bogdan a încercat să-i explice iubitei sale de ce a picat în ispită.

Conform spuselor sale, totul a fost ca să vadă ce reacția va avea Gia atunci când îl va vedea cu alte femei.

Argumentele primite nu au părut s-o facă pe femeie să se simtă mai bine. Gia, concurentă la Insula Iubirii, a luat decizia să se despartă definitiv de Bogdan, după zece ani de relație, chiar dacă bărbatul și-ar fi dorit să continue relația cu ea.

„Nu îmi doresc să mai revin asupra deciziei. Nu o să fie ușor, după zece ani, am crescut parcă împreună. Este un pas pe care trebuie să îl fac acum, pentru că dacă nu îl fac, atunci s-ar putea să n-o mai fac niciodată”, a spus Gia la Insula iubirii, extrem de sigură pe ea.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro