Live acumAcces Direct
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Irina l-a făcut praf pe Bogdan, înainte să plece! „Dacă vrei să faci un lucru bun în fața lui Dumnezeu...”

A doua zi după dream date-ul cu Dana și Adrian de la Insula iubirii, Bogdan a ales să stea singur, supărat în mod evident de faptul că dream date-ul cu Dana și cu Adrian nu a ieșit așa cum și-a imaginat. Mai mult decât atât, el a dat vina pe Dana, motivând că ispita nu a știut să gestioneze o relație...în trei!

A doua zi după dream date-ul cu Dana și Adrian de la Insula iubirii, Bogdan a ales să stea singur, supărat în mod evident de faptul că dream date-ul cu Dana și cu Adrian nu a ieșit așa cum și-a imaginat. Mai mult decât atât, el a dat vina pe Dana, motivând că ispita nu a știut să gestioneze o relație...în trei!

Concurentul a cerut apoi șansa unui nou date cu Irina, dar a fost refuzat. A venit și ziua 17 la Insula iubirii, ziua în care concurenții trebuie să își ia la revedere de la ispite! Acesta a fost momentul în care concurentul a făcut o mișcare șocantă: a venit în fața Irinei și...i-a mărturisit că este îndrăgostit de ea și că ar vrea să rămână cu aceasta, fiindcă „doar alături de ea se simte bine”!

„A încercat terenul cu mine, a mers apoi la altcineva, apoi s-a întors la mine. Dacă nu e Dana sunt eu, acum eu ar trebui să fiu cu el?! El, de fapt, vrea să nu plece singur de la Insula iubirii”, a mărturisit ispita.

„Ai impresia că ești un bărbat matur, că ai făcut multe la viața ta, dar de fapt ești nesigur de tine. Oscilezi între femei și bărbați, nu înțeleg. Nu știi ce vrei, nu înțelegi ce simți. Gia e o femeie care merită mult mai mult și pe tine nu te văd că îți dorești o familie. Dacă vrei să faci un lucru bun în fața lui Dumnezeu, atunci renunță la Gia, fă-i un bine.

Ea e frumoasă, dar frumusețea se duce. Ai foarte multe lucruri de schimbat la tine ca să poți să ai o femeie serioasă, cu gânduri de viitor. Eu nu am găsit o calitate la tine. Mi-aș dori din tot sufletul la Gia să se ducă, există mult mai mult pentru ea...

Tu nu ai 28 de ani, tu ai undeva la 18-19. Tu vrei distracție, nu seriozitate (...) Mi-a fost de ajuns o zi să te cunosc. Dacă vrei să faci ceva bun, las-o pe Gia să își facă o familie. Femeia aia merită mult mai mult”, l-a mustrat ispita pe Bogdan, la Insula iubirii.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro