Antena Căutare

Insula Iubirii, sezon 7. Claudia Florescu, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul. Cum s-a pozat la piscină

Claudia Florescu de la Insula Iubrii, sezon 7 a aprins imaginația inernaților cu o apariție fierbinte, la piscină. Tânăra s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie prea mic pentru formele ei.

colaj foto claudia florescu de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Claudia Florescu de la Insula Iubrii, sezon 7 a aprins imaginația inernaților cu o apariție fierbinte, la piscină | Antena 1 & Instagram

Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezon 7 a aprins, din nou, imaginația urmăritoril din mediul online. Frumoasa brunetă s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul care i-a pus în evidență trupul sculptat.

Cum s-a pozat Claudia de la Insula Iubirii, sezon 7 într-un costum de baie minuscul, la piscină

Fosta logodnică a lui Bogdan de la Insula Iubirii, sezon 7 a renunțat la inhibiții și s-a afișat într-un costum de baie prea mic pentru formele ei. Print-ul de leopard s-a mulat perfect pe trupul ei sculptat, iar internauții au reacționat imediat.

Fiind instructor de fitness, ceasta lucrează intens la sală pentru a avea un trup atât de definit. De asemea, ea promovează un stil de viață sănătos și le arată internauților mesele ei echilibrate.

Articolul continuă după reclamă

De asceată dată, s-a fotografiat din profil într-o poziție asemăntoare celor din concursurile de culturism pe care le-a și câștigat în mai multe rânduri.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arăta Claudia Florescu la 20 de ani, înainte de a se apuca de sport. Transformarea este uluitoare

„Nu există destin! Există curajul de a face alegeri care schimbă cursul vieții noastre”, a scis ea în descrierea imaginii.

În plus, mulți au remarcat că poza pare făcută chiar la piscina lui Dorian Popa. „Uite-l pe Cheluțu”, a comentat cineva. Nu este prima dată când internauții observă acest detaliu în postările ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a răspuns Claudia Florescu de la Insula Iubirii întrebată dacă a mai vorbit cu Bogdan Cîrlan

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată recent pe contul ei de Instagram, fosta logodnică a lui Bogdan de la Insula Iubirii, sezonul 7 a răspuns fără ascunzișuri întrebărilor urmăritorilor săi.

Cum era de așteptat, nu a lipsit nici cea mai arzătoare curiozitate a tuturor fanilor emisiunii și anume dacă ea și fostul partener mai țin legătura. „Ai mai vorbit cu Bogdan?”, a întrebat-o un urmăritor.

Citește și: Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii a trecut printr-o transformare. Cum arată acum, după o lungă absență din mediul online

Fără ascunzișuri, Claudia a răspuns simplu „Da”, alături de o imagine cu tastatura telefonului.

Deși nu a oferit mai multe detalii despre relația lor în prezent, fosta logodnică a lui Bogdan de la Insula Iubirii, sezonul 7 a dezvăluit și ce o atrage la un bărbat.

„În primul rând să fie un Bărbat și nu băiat, să aibă atitudine, să știe să ia decizii în orice situție, încredere de sine, cu caracter...”, a fost răspunsul ei hotărât, așa cum și-a obișnuit fanii.

În luna septembrie a anului trecut, cei doi au apărut speculații că cei doi s-ar fi împăcat. Totul a pornit după ce fostul concurent de la Insula Iubirii, sezonul 7 a publicat în mediul online o imagine în care apărea alături de fosta sa logodnică.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x