Antena Căutare

Insula Iubirii, sezon 8. 19 august 2024. Băieții au prins curaj și s-au dezlănțuit. Ce imagini au surprins camerele ascunse

În episodul 16 din sezonul 8 de Insula Iubirii, băieții au plecat la date cu ispitele pe care le-au ales.

Galerie
Rareș a ales-o la date pe Flori, Andrei pe Diandra, Dani pe Mădălina, Claudiu pe Anamaria, iar Cornel pe Loredana. | A1

Rareș a ales-o la date pe Flori, Andrei pe Diandra, Dani pe Mădălina, Claudiu pe Anamaria, iar Cornel pe Loredana.

Ce au făcut băieții cu ispitele feminine în drum spre date

După noaptea de dans și de multe pahare de alcool, Rareș era mahmur și se simțea încă obosit și avea flashback-uri din seara precedentă. El spunea că l-a durut și capul și stomacul din cauza alcoolului și pentru că nu se hidratase cu apă.

Vezi imaginile filmate cu camera ascunsă în video-ul din interiorul articolului!

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 14 august 2024. Cum a reacționat ispita Marcel atunci când a văzut că Maria s-a dus cu Alin Simoiu în mare

În mașină în drum spre date, când Rareș credea că nu sunt camere, a atins-o pe Flori pe picior și apoi au continuat să se gâdile, iar camerele ascunse au surprins totul.

“Te gâdil?”, l-a întrebat Flori pe Rareș.

“Nu, ți-am spus că mi se strange. (…) “Cobza””, a răspuns Rareș.

“Se simte confortabil în preajma mea”, a spus Flori la testimonial.

În timp ce erau încă în dubă și Rareș nu știa că este filmat cu camera ascunsă, el a zis că i-ar fura cu japca un sărut lui Flori.

De cealaltă parte, Dani și Mădălina se tachinau și ei și într-un final s-au sărutat.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 14 august 2024. Simona a fost devastată atunci când a văzut imaginile cu Claudiu și ispita Anamaria Vaida

“Nu-l las așa, nu scapă”, a zis Mădălina la testimonial.

“Dar nu e vorba de o dorință de a săruta-o în spatele camerelor sau așa. Dacă camerele nu ne-au prins până acuma, nu înseamnă că ne ascundem de ele”, a spus Dani.

Camerele ascunse din dubă i-au surprins pe cei doi sărutându-se.

“Atâta timp cât a făcut-o înseamnă că a simțit-o. Ceva există acolo că degeaba nu săruți un om”, a mai spus Mădălina la testimonial.

Când au ajuns la date, băieții și ispitele feminine au aflat că vor face o cursă cu ATV-urile. S-au distrat cu toții și s-au bucurat de adrenalină la cote maxime.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 14 august 2024. Romeo Vasiloni a pregătit o surpriză pentru Cristina, dar ceva neașteptat s-a întâmplat

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 19 august 2024. Rareș și Flori, atingeri interzise. El nu și-a putut ține mâinile departe de isp... Insula Iubirii, sezon 8. 19 august 2024. Cristina și Eric au intrat împreună în ocean. Imaginile care au urmat au fost n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x