Antena Căutare

Insula Iubirii, sezon 8. 19 august 2024. Cum a reacționat Andrei când a văzut imaginile cu Cristina alături de Eric

În episodul 16 din sezonul 8 de Insula Iubirii, băieții au mers la bonfire după ce flacăra ispitei s-a aprins pe insula băieților. Cu toții încercau să își dea seama pentru cine s-a aprins.

Galerie
Andrei, Dani, Cornel, Rareș și Claudiu erau pregătiți să vadă imagini cu iubitele lor. Flacăra ispitei s-a aprins pe insula băieților pentru a doua oară, după ce prima dată se aprinsese pentru Cornel. | A1

Andrei, Dani, Cornel, Rareș și Claudiu erau pregătiți să vadă imagini cu iubitele lor. Flacăra ispitei s-a aprins pe insula băieților pentru a doua oară, după ce prima dată se aprinsese pentru Cornel.

În această seară, flacăra ispitei s-a aprins pentru Andrei.

Reacția lui Andrei când a văzut imaginile cu Eric și Cristina

Vezi reacția lui Andrei în video-ul din interiorul articolului!

“Sunt curios să văd ceea ce se întâmplă și cam atât. Chiar nu am niciun film, nu mă gândesc cum ar fi dacă ar fi. Vreau să trăiesc ceea ce se întâmplă”, a spus Andrei la bonfire.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 14 august 2024. Cum a reacționat ispita Marcel atunci când a văzut că Maria s-a dus cu Alin Simoiu în mare

Când a aflat că flacăra ispitei s-a aprins pentru el, Andrei a zis că se bucură deocamdată. După ce Radu Vâlcan l-a întrebat ce limit ear fi putut încălca Cristina de s-a aprins flacăra pentru ea, Andrei a zis că ei nu și-au impus limite când au plecat de-acasă.

“Ne-am dat liber să ne cunoaștem și să știm cine suntem”, a povestit Andrei.

Andrei a mai adăugat că el nu crede că soția lui a pus capăt relației și că doar s-a cunoscut pe ea însăși mai bine.

În imaginile pe care le-a văzut, Andrei a rămas suprins să o vadă pe Cristina schimbată, mai detașată. Cristina apărea alături de Eric, apoi cei doi apăreau îmbrățișându-se, iar într-o discuție cu Simona, Cristina a zis că ea și ispita Eric sunt doar prieteni buni.

În acele imagini, Cristina mai spunea că e resemnată în privința lui Andrei pentru că a văzut că e îndrăgostit de Diandra.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 14 august 2024. Romeo Vasiloni a pregătit o surpriză pentru Cristina, dar ceva neașteptat s-a întâmplat

“Deocamdată nimic care să mă surprindă. Este normal cee ace face. Începe să se detașeze, să fie ea. Lângă mine nu a putut să fie fericită și nu am putut să scot zâmbete de la ea așa cum am văzut acum”, a spus Andrei despre imaginile pe care le-a vizionat.

El se bucura să știe că soția lui e fericită și își dă seamă că ea are nevoie de cineva care să o facă fericită, să o facă să zâmbească și să o facă să se simte liberă.

“E dureros și pentru mine și pentru ea, ne iubim, cu siguranță și ea mă iubește și eu o iubesc, ne vrem binele, dar, frate, nu ne înțelegem”, a spus Andrei la bonfire.

Andrei a văzut și imaginile cu Eric când a dus-o în casa ispitelor masculine ca să îi ofere un cadou. Eric i-a făcut cadou un trandafir din alb din hârtie pe care l-a dat cu parfumul lui, dar și un tricou de-al lui. Era clar că aceste imagini cu Cristina și Eric îl deranjau pe Andrei.

“Mă bucur pentru situația care s-a creat acum și pentru răspunsurile pe care le primesc. (…) Dragostea nu vine și pleacă imediat, să ne înțelegem. Ai spus că la ceremonia care a fost ea a zis “eu nu aș fi venit, te iubesc, tu ești viața mea”. Ia uite! Cris, ia și privește. Ești viața mea. Nu eu, tu. (…) Păi scuză-mă, ți-a pierit iubirea în 2 zile când m-ai văzut cu cineva?”, a zis Andrei la bonfire.

Andrei era surprins că după 10 ani de relație el nu a reușit să cunoască această față a Cristinei.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 14 august 2024. Simona a fost devastată atunci când a văzut imaginile cu Claudiu și ispita Anamaria Vaida

Insula Iubirii, sezon 8. 19 august 2024. Iustina i-a dezvăluit ispitei Alin ce strategie are și ce plan de răzbunare a p... O nouă petrecere pe Insula Iubirii, oprită de cel mai de temut semnal: flacăra ispitei! Ediția a fost lider de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x