Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 19 august 2024. Rareș și Flori, atingeri interzise. El nu și-a putut ține mâinile departe de ispită

În episodul 16 din Insula Iubirii sezonul 8, Rareș s-a apropiat și mai tare de ispita Flori, uitând complet de lista de reguli pe care I le impusese iubita lui Daiana.

Galerie
Chiar și băieții observau că Rareș a început să se mai relaxeze, a băut puțin peste măsură și deja se distra foarte bine cu Flori, dansând cu ea. | A1

Chiar și băieții observau că Rareș a început să se mai relaxeze, a băut puțin peste măsură și deja se distra foarte bine cu Flori, dansând cu ea.

Rareș a încălcat regulile pe care i le-a impus iubita lui Daiana

“Am văzut că atunci când bea se deschide destul de mult”, a mai zis Flori la testimonial.

Pe insula fetelor, Daiana se bucura că nu a văzut nicio imagine cu Rareș la bonfire și credea că a fost cuminte.

Vezi imaginile cu Rareș în video-ul din interiorul articolului!

Citește și: De ce Oana Monea nu a mai participat la Insula Iubirii ca ispită. Ce a făcut-o să renunțe la acest gând

Dani și ispita Mădălina l-au văzut pe Rareș că băuse mai multe pahare și se distra la finalul serii cu ispita Flori. Cei doi au dansat, iar la un moment dat Rareș nu a mai putut să se abțină și a încălcat regulile pe care Daiana I le-a impus.

Rămăsese doar Rareș împreună cu Flori, dansând și cântând versurile cântecelor. Apoi Dani Boy și Mădălina li s-au alăturat și au dansat sus pe masă.

“M-am distrat, s-a distrat și ea”, a zis Rareș ulterior la testimonial.

Flori a povestit că a început să danseze apropiat de ea și îi plăcea să se miște cât mai aproape unul de altul.

“Mamă, ce bandită ești”, i-a zis Rareș lui Flori la un moment dat, când și-a dat seama că el a băut prea mult și a dansat prea apropiat de ispita feminină.

Citește și: Un nou bonfire a adus adevărul crud pe Insula Iubirii, aseară, la Antena 1, ȋntr-o ediţie lider de audienţă

Apoi Rareș a început să îi dedice lui Flori melodii cu subînțeles.

“L-am testat, dar m-a șocat așa puțin că s-a apropiat atât de tare că știam că e foarte speriat de Daiana. Cred că atunci câdn bea are mai mult curaj”, a zis Flori.

Atingerile dintre Rareș și Flori au devenit mai intense, iar în timp ce dansau, Rareș și-a coborât mâinile pe posteriorul ispitei.

Apoi a îmbrățișat-o de mai multe ori și a dansat foarte aproape de ea.

“Nu-mi place când un bărbat îmi pune mâna pe fund, dar în același timp el e foarte amuzant și nu pot să zic că m-am supărat”, a zis Flori.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 14 august 2024. Cornel s-a simțit rău și a ajuns la urgențe. Ce s-a întâmplat când și-a sunat

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8,19 august 2024. Reacția Cristinei când a aflat despre vizitele la baie ale lui Andrei în compania... Insula Iubirii, sezon 8. 19 august 2024. Băieții au prins curaj și s-au dezlănțuit. Ce imagini au surprins camerele ascu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x