Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Cristina și Eric s-au sărutat pasional minute în șir, iar ea a renunțat la verighetă

Cristina și Eric s-au sărutat pasional la Insula Iubirii, iar ea a renunțat la verighetă, care a rămas la ispită.

Galerie
Cristina și Eric s-au sărutat pasional la Insula Iubirii, iar ea a renunțat la verighetă, care a rămas la ispită. | Antena 1

După ce s-au sărutat, Cristina a considerat că Eric nu se poate implica mai mult din cauza verighetei, așa că l-a rugat să i-o scoată de pe deget dacă asta dorește. Ispita nu a stat pe gânduri.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 8. Ce înseamnă ”chulo”, cuvântul folosit de ispita Marcel pentru a își descrie stilul

Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Cristina și Eric s-au sărutat pasional în apă pentru câteva minute în șir

”Hai să facem o baie”, i-a zis Cristina lui Eric. Se aflau pe terasă, în compania celorlalte concurente și a ispitelor masculine.

Cei doi s-au luat de mână și au pășit în apă. Au lăsat lavalierele și au dat frâu sentimentelor. S-au sărutat pasional minute în șir.

”Eu vreau să fiu super sinceră, super asumată cu tot ce se întâmplă aici. Nici eu nu mă recunosc. Da, îl iubesc pe Andrei, da, îl plac pe Eric și îmi este din ce în ce mai drag de el. Simt o stare de fericire lângă el, ceea ce nu e rău”, a explicat soția lui Andrei ce trăiește alături de ispita Eric.

”Eram amândoi, ca de obicei, puțin euforici. Cred că de acolo și curajul să ne sărutăm”, a mai adăugat Cristina.

Concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8 a recunoscut că Eric o face fericită. În tot acest timp, cât a vorbit despre momentul intim și personal, a avut zâmbetul pe chip și ochii i-au strălucit.

”Am simțit-o aproape, am simțit-o că vrea să ofere și la rândul ei merita să primească.”, a spus și Eric.

Citește și: Reacția virală a unor fani Insula Iubirii când s-a întrerupt curentul în timpul emisiunii. Tot cartierul a răsunat: ”Corneeel”

După minutele în care au fost pasionali în apă, Cristina și Eric s-au sărutat și pe plajă. Cu toate acestea, ea și-a ținut mâna pe față după gest, rușinată. I-a mărturisit ispitei că simte liniște și fericire.

Atunci i-a propus să îi scoată și verigheta: ”dacă te mulțumește”. Ispita a scos bijuteria și a păstrat-o.

Vezi întregul moment în materialul video din GALERIA FOTO. Urmărește Insula Iubirii pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri

Testul fidelităţii pune la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Marcel, dezamăgit după ce i-a găsit pe Alin și Maria în dormitor. Cum i-a întrer... Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Imagini la limita difuzării cu Dani și Mădă în pat. Ce s-a văzut când a alunecat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x