Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Flacăra ispitei s-a aprins pe insula fetelor. Daiana a văzut imaginile cu Rareș și Flori

Flacăra ispitei s-a aprins pe Escape și Radu Vâlcan a adus vești pentru Daiana. Aceasta a văzut o parte din imaginile cu Rareș și Flori.

Fetele au primit vizita moderatorului Radu Vâlcan care a adus noi imagini, compromițătoare pentru unul dintre băieți: Rareș.

Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Flacăra ispitei s-a aprins pe insula fetelor. Daiana a văzut imagini cu Rareș și Flori

Flacăra ispitei s-a aprins pe insula fetelor. Daiana a susținut încă de la început că este vorba despre ea. Cristina a afirmat că e posibil să fie vorba despre Cornel și Dani, dar nici nu exclude ca Andrei să fi decis separarea.

Radu Vâlcan i-a arătat Daianei imaginile cu Rareș și Flori, din seara când au dansat apropiați, s-au ținut în brațe și mâna băiatului a ”alunecat” pe formele ispitei.

”Doamne ce beat e. Mi-e rușine de ceea ce face, sincer. Mi-e rușine, tu, de ce face. Mi-e maxim de rușine! Mi-e rușine, frate. Cum să fie în halul ăla? Vai de capul meu, cât de beat să fii?! Cum dansează, zici că e ultimul drogat”, a spus Daiana.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Rareș a văzut cum Daiana l-a pălmuit pe Radu. Concurentul spune că și pe el l-a lovit

Concurenta a tot repetat că îi este rușine de situația în care Rareș s-a pus: ”Eu mă bucur că mi s-au arătat imaginile cu câteva zile înainte de ceremonia finală pentru că acum chiar, sigur o să i se arate și vreau să fie de față când le vede... când le văd, din nou. Vreau să îi văd reacțiile, vreau să văd dacă îi pasă, vreau să-l văd natural când se comportă”.

Daiana a explicat că acesta este Rareș care îi dă motive de gelozie, de care îi e frică.

Vezi întregul moment în materialul video din GALERIA FOTO. Urmărește Insula Iubirii pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri

Testul fidelităţii pune la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Marcel a plâns în hohote după ce a realizat că Maria l-a ales pe Alin: ”E o dure... Insula Iubirii, sezonul 8. Cum a reacționat Daiana după ce s-au difuzat imaginile cu ispita Flori și iubitul ei, Rareș. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x