Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Rareș a văzut cum Daiana l-a pălmuit pe Radu. Concurentul spune că și pe el l-a lovit

La Bonfire, Rareș a văzut imaginile cu palma pe care iubita Daiana i-a aplicat-o ispitei Radu. Aceasta a recunoscut că și pe el l-a lovit.

Galerie
La Bonfire, Rareș a văzut imaginile cu palma pe care iubita Daiana i-a aplicat-o ispitei Radu. Aceasta a recunoscut că și pe el l-a lovit. | Antena 1

Într-o discuție cu Romeo, Daiana afirma că Rareș ”vorbește prost” despre ea, dând dovadă de lipsă de respect la adresa ei.

Iubitului nu i-a plăcut această afirmație. Conform lui, a fost singurul aspect care l-a deranjat în imaginile pe care Radu Vâlcan i le-a arătat.

De asemenea, nu a părut surprins să o vadă lovindu-l pe Radu, ispita cu care se juca în piscină. Spune că și el a primit o palmă în timpul unor discuții aprinse.

Citește și: Ce legătură există între ispitele Flori și Loredana de la Insula Iubirii. Puțini știu acest detaliu

Rareș a văzut cum Daiana l-a pălmuit pe Radu. Tânărul spune că și pe el l-a lovit

La Bonfire, Rareș a comentat afirmațiile Daianei legate de gelozie, lipsa de respect, dar și comportamentul pe care tânăra îl are în vila Escape.

”La mine a devenit chestia asta oleacă de obișnuință, să spun așa. Eu fac haz din treaba asta cu gelozia ei și fac asta când e geloasă. E o chestie normală la mine. Nu ar trebui să fie așa normală, dar m-am obișnuit. Mai exagerează ea oricum un pic, nu e chiar așa nepăsătoare cum pare. Singura chestie care m-a deranjat la tot videoclipul ăsta e treaba aia cu respectul, aia e... nu a avut ce să caute acolo cuvântul ăla”, a zis Rareș.

Concurentul de la Insula Iubirii crede că Daiana a exagerat când a vorbit despre respect: ”A spus că a simțit că nu o respect eu și ea cred că prin treaba aia a vrut să spună că eu trebuie să reacționez ca ea, când se dă cineva la unul dintre noi, cum a fost faza cu piscina. De la lovit pe băiatul ăla în piscină, pe polițist. Așa vrea să fac și eu cu fetele, dacă vine una să mă atingă, bam să-i bag și eu o palmă.”

Iubitul Daianei a recunoscut că a primit și el o palmă de la ea: ”Da, am luat o singură palmă de la ea. A fost o ceartă. Mai multe subiecte neterminate s-au deschis toate într-o seară și așa a fost. Nu a fost chiar așa dureroasă, dar s-a întâmplat.”

Vezi întregul moment în materialul video din GALERIA FOTO. Urmărește Insula Iubirii pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 8. Daiana și-a mărit buzele și a avut un mesaj dur pentru internauți. Cum arată acum concurenta

Cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri

Testul fidelităţii pune la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

Cum arăta ispita Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii sezonul 8 în urmă cu nouă ani. Purta ținute office și era total s... Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Reacția lui Cornel când o vede pe Iustina lipită de ispita Teo. Cum a comentat i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x