Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Marcel a plâns în hohote după ce a realizat că Maria l-a ales pe Alin: ”E o durere mare”

Marcel a fost foarte afectat de decizia Mariei de a merge la date cu Alin. Ispita a plâns în hohote.

Galerie
Marcel a fost foarte afectat de decizia Mariei de a merge la date cu Alin. Acesta a plâns. Ispita a plâns. | Antena 1

Marcel suferă din cauza refuzului Mariei, care s-a apropiat de Alin. Aceasta a încercat să-l consoleze, dar fără succes.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 8. Ce înseamnă ”chulo”, cuvântul folosit de ispita Marcel pentru a își descrie stilul

Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. După ce Maria l-a ales pe Alin pentru următorul date, Marcel a plâns în hohote

Marcel a vărsat multe lacrimi pentru Maria în episodul 17 al sezonului 8 Insula Iubirii. Totul a pornit după ce tânăra l-a ales pe Alin la date, în detrimentul lui Maluma.

”A înțeles, sper, chiar dacă e situația asta. Am făcut ce am simțit eu”, a spus Maria după alegere. Întrebat dacă a înțeles, ispita Marcel a preferat să tacă.

”Și tăcerea e un răspuns”, a concluzionat Radu Vâlcan. Maluma a explicat ulterior: ”De dezamăgire nici nu am mai putut să vorbesc. Când m-a întrebat Radu...”.

Ulterior a mers afară, unde nu și-a mai putut reține lacrimile. Marcel a plâns pe umărul lui Teo, iar Alin a văzut scena.

”Am plâns în momentul ăla. Aia am simțit. Nu am mai putut să țin durerea aia în interior”, a explicat Maluma. În timp ce se descărca, Alin a intervenit.

”Ești supărat pe mine?”, a întrebat acesta. ”Nu mai contează, frate. Bucură-te și aia e. Bravo ție. Nu am nimic împotriva ta”, a venit și răspunsul lui Marcel.

La testimonial, Maria a explicat că Marcel a procedat ca Dani, s-a simțit acaparată. ”El s-a îndrăgostit și nu a mai văzut nimic altceva decât Maria”, a zis ea cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Reacția virală a unor fani Insula Iubirii când s-a întrerupt curentul în timpul emisiunii. Tot cartierul a răsunat: ”Corneeel”

De pe margine, Maria a privit întreaga scenă și a zis: ”Eu acum nu îi fac un rău, îi fac un bine”

La petrecere, Marcel tot nu și-a revenit. Manelele de suferință au curs, iar ceilalți au încercat să îl consoleze. Cu toate acestea, Maluma s-a retras în living, vizibil afectat de deciziile Mariei. El l-a rugat pe Teo să o cheme pe tânără.

”Mă jur pe viața mea. Îmi vedeam viitorul prin tine și m-a durut foarte mult că te-ai dezahardat pentru o persoană care nu ți-a dat atâta atenție ca mine și a vrut doar o chestie... Nu am plâns în viața mea și am lăsat lacrimi pe insula asta pentru tine. Ce mi-ai făcut?”, i-a reproșat Marcel.

”Jur că n-am crezut că o să te atașezi așa”, a venit răspunsul Mariei. Ispita a început iar să plângă.

Vezi întregul moment în materialul video din GALERIA FOTO. Urmărește Insula Iubirii pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri

Testul fidelităţii pune la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Imagini la limita difuzării cu Dani și Mădă în pat. Ce s-a văzut când a alunecat... Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Flacăra ispitei s-a aprins pe insula fetelor. Daiana a văzut imaginile cu Rareș ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x