Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Marcel, dezamăgit după ce i-a găsit pe Alin și Maria în dormitor. Cum i-a întrerupt

Alin și Maria s-au retras în unul dintre dormitoare, în timp ce Marcel o căuta pe concurentă. A fost dezamăgit când i-a găsit împreună.

Galerie
Alin și Maria s-au retras în unul dintre dormitoare, în timp ce Marcel o căuta pe concurentă. A fost dezamăgit când i-a găsit împreună. | Antena 1

Apropierea dintre Maria și Alin îl supără pe Marcel. Maluma s-a arătat dezamăgit să îi găsească împreună, într-o atmosferă intimă, în dormitorul ispitei.

Chiar i-a întrerupt, spunând că-l caută pe Eric, deși scopul lui era să se convingă că Maria e în compania ”rivalului” la inima ei.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 8. Daiana și-a mărit buzele și a avut un mesaj dur pentru internauți. Cum arată acum concurenta

Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Marcel, dezamăgit după ce i-a găsit pe Alin și Maria în dormitor. Cum i-a întrerupt

Mai devreme, în dormitor, Eric încearca să o facă pe Maria să se apropie mai mult de ispita Alin.

”Ție îți place de Alin?”, a vrut să știe Eric. Maria s-a fâstâcit, așa că Alin a ajutat-o: ”Hai, răspunde, că nu mă uit la tine”.

Atunci, tânâra a recunoscut că e atrasă de el. Eric l-a întrebat și pe Alin dacă o place pe Maria, iar răspunsul a fost afirmativ.

”Salutare, să fiți iubiți”, a zis ispita și a părăsit dormitorul. Au rămas doar Alin și Maria, în timp ce ispita Marcel se învârtea ca un leu în cușcă.

La un moment dat, el a început să o caute pe concurentă. Prima dată a mers la ea în cameră, unde lumina era stinsă și nici urmă de Maria.

Citește și: Ce legătură există între ispitele Flori și Loredana de la Insula Iubirii. Puțini știu acest detaliu

”Iustina, Maria nu e în cameră”, îi spune el partenerei lui Cornel. ”Nu știu, eu am venit de la date. Habar nu am”, a venit răspunsul ei.

În tot acest timp, Alin și Maria vorbeau despre ei și șocul pe care îl vor avea ceilalți când vor afla despre legătura lor. Când Maluma a aflat că e cu Alin, s-a ridicat de pe scaun și a mers direct la ei. A fost urmat de Iustina, Daiana și încă o ispită.

A deschis ușa, le-a întrerupt discuția și a zis: ”Ah... am crezut... mă uitam de Eric.” Dezamăgit, Maluma a plecat și le-a zis fetelor că cei doi sunt împreună.

Marcel a fost foarte dezamăgit și la testimonial nu a mai știut ce să spună. ”Atât am vrut să văd, atât”, a zis el când a ajuns lângă ceilalți.

Vezi întregul moment în materialul video din GALERIA FOTO. Urmărește Insula Iubirii pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri

Testul fidelităţii pune la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Reacția lui Cornel când o vede pe Iustina lipită de ispita Teo. Cum a comentat i... Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Cristina și Eric s-au sărutat pasional minute în șir, iar ea a renunțat la verig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x