Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Cornel a ajuns la capătul puterilor. Ce gest a făcut fostul logodnic al Iustinei

În episodul 18 din sezonul 8 de Insula Iubirii, Cornel, iubitul Iustinei, a ajuns la capătul puterilor, iar tristețea l-a copleșit.

Galerie
Cornel încă procesa toate imaginile pe care le văzuse cu Iustina și simțea că nu mai rezistă să o vadă făcând greșeală după greșeală de câte ori consumă mai mult alcool. | A1

Cornel încă procesa toate imaginile pe care le văzuse cu Iustina și simțea că nu mai rezistă să o vadă făcând greșeală după greșeală de câte ori consumă mai mult alcool.

Cornel a plâns, răpus de tristețe

În ultimele zile după ultimul bonfire la care a participat, Cornel s-a plimbat mai mult singur pe plajă, și-a dorit să stea mai mult retras în camera lui și s-a gândit la tot ce are de făcut în legătură cu relația lui cu Iustina.

Citește și: Cum arăta ispita Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii sezonul 8 în urmă cu nouă ani. Purta ținute office și era total schimbată

Când a fost la date cu Anca, atunci când au stat să bea cafea, Cornel a demonstrat că era tot cu gândul la iubita lui care îi oferise înapoi inelul de logdnă.

Apoi când au cumpărat cadouri pentru cei dragi, Cornel a spus că va lua suveniruri doar pentru copiii lui pentru că nu mai are altcuiva cui să îi facă alte cadouri. Se vedea clar că suferă, iar tristețea se citea pe chipul lui.

Cornel i-a mai cerut Loredanei să se plimbe împreună pe plajă pentru că știa că sfaturile ei și discuțiile cu ea îl vor ajuta să iasă din acea stare apăsătoare.

În timp ce restul băieților erau afară lângă piscină sau la masă, Cornel se afla singur la el în cameră, cu draperiile trase și plângea pe marginea patului, fiind disperat din cauza situației create.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Rareș a văzut cum Daiana l-a pălmuit pe Radu. Concurentul spune că și pe el l-a lovit

Chiar dacă îi era rușine cu faptele Iustinei și toate imaginile indecente cu ea îl bântuiau, iubirea pentru ea încă exista acolo.

Cornel plângea și se ruga la Dumnezeu să aibă și el parte de un strop de fericire.

„Atât de mult am suferit, atât de mult mi-a fost greu! Iustina cu tot ce mi-a făcut m-a debusolat rău, m-a distrus rău pe mine ca om”, a zis Cornel la testimonial.

Cornel stătea pe jos, lângă pat, plângând cu o pernă în brațe.

„Te rog, Doamne! Dă-mi Doamne fericire odată! Odată, măcar atât, te rog! Atât îmi doresc, liniște... Îmi lipsește atât de mult”, spunea Cornel în timp ce se ruga.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Reacția lui Cornel când o vede pe Iustina lipită de ispita Teo. Cum a comentat imaginile

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Dani a cumpărat un cadou cu gândul la Maria în timp ce era cu Mădălina la date... Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Radu Vâlcan le-a anunțat pe fete că una dintre ele trebuie să se pregătească de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x