Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 29 iulie 2024. Rareș, destăinuiri fără rețineri în fața lui Flori. Ce i-a spus ispitei despre iubita lui

Rareș a ales-o pentru un date pe Flori, ispita care i-a oferit o ghirlandă la începutul sezonului 8 Insula Iubirii. Tânărul i-a povestit ispitei întâmplări cu Daiana, dar au discutat și despre dorințele lor de viitor.

Galerie
Rareș a ieșit la date cu ispita Flori, căreia i-a făcut mărturisiri despre Daiana | Antena 1

Ispita Flori a a fost surprinsă să afle că Daiana l-a urmărit cu mașina pe iubitul ei. De asmenea, tânăra a fost mirată când a constatat că Daiana nu este menționată în planurile și dorințele de viitor ale lui Rareș.

Flori a avut curiozitiăți despre Daiana la date-ul cu Rareș. „Te înjură și pe tine sau în general?”, a întrebat ispita. Tânărul i-a spus ispitei că nu se simte respectat când iubita lui îi adresează injurii.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Daiana și ispita Radu, discuție aprinsă. Ce lecție a încercat să îi ofere ispita masculină

„Simt că nu-s respectat”: Rareș, destăinuiri fără rețineri în fața lui Flori, la date. Ce i-a spus ispitei despre iubita lui și ce a surprins-o pe ispită în discuția cu Rareș

„Înjură așa în general. Când mă înjură pe mine deja nu mai am nicio discuție cu ea. Simt că nu-s respectat și ca bărbat vrei să fii mai respectat. N-am treabă că înjură, dar să nu mă injure pe mine, sau să nu mă injure pe tonul ăla”, a spus Rareș, iar Flori a continuat întrebările legate de limbajul colorat al Daianei.

„Părinții tăi au auzit-o înjurând?”, a întrebat ispita.

„Nu”, a răspuns Rareș zâmbind. „Asta zic!”, a conchis ispita.

„Într-o seară i-am lăsat mașina mea ei să se plimbe cu prietenele și am zis că mă duc cu un prieten să ne plimbăm. La 5 minute vedeam mașina mea pe lângă mine, ba parcată lângă mașina noastră. Spionaj total. Oricum vrea să se facă polițistă”, a povestit Rareș.

„Te-ar lega acasă, ți-ar pune cătușele”, i-a spus Flori.

Ispita Flori i-a spus lui Rareș despre jobul ei din străinătate. Tânăra a spus că iubitul Daianei s-a arătat interesat de plecarea din țară: „Însă nu menționa că ar pleca cu Daiana, ceea ce mi s-a părut un pic ciudat”.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 22 iulie 2024. Daiana și Iustina, față în fața cu realitatea. Imaginile de la bonfire care le-au uimit

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 29 iulie 2024. Andrei și Diandra și-au petrecut noaptea în patul bărbatului: „Ești invitata mea”... Insula Iubirii sezon 8, 29 iulie 2024. Claudiu și ispita Anamaria au dormit împreună: „Totul a fost de comun acord”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x