Antena Căutare

Insula Iubirii, sezon 8, 5 august 2024. Flacăra s-a aprins pentru prima dată pe insula băieților! Ce au făcut Andrei și Diandra

Flacăra ispitei s-a aprins pentru prima oară în vila băieților. Cornel este invitat la o ceremonie specială a focului. Între timp, Andrei și ispita Diandra nu au mai ținut cont că sunt filmați și și-au dat frâu liber imaginației în cameră.

Galerie
Insula Iubirii, sezon 8, 5 august 2024. Flacăra s-a aprins pentru prima dată pe insula băieților! Ce au făcut Andrei și Diandra | Antena 1

Pentru prima dată de când se află pe insulă, băieții au trăit emoții la cote ridicate. Flacăra ispitei s-a aprins în vila lor, iar Radu Vâlcan a venit să îi anunțe că cel vizat este Cornel.

Citește și: Mai formează Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, un cuplu cu tatăl fetiței sale? Ce declarații a făcut bruneta

Insula Iubirii, sezon 8, 5 august 2024. Pentru ce băiat s-a aprins flacăra ispitei

După ce și-a făcut apariția în vila băieților și a dat vestea care i-a șocat pe toți, Radu Vâlcan i-a spus lui Cornel că îl așteaptă la o ceremonie specială a focului, acolo unde au mai multe lucruri de discutat.

„Să nu aveți emoții, că o să fie bine. N-am motive de îngrijorare”, a spus bărbatul de față cu ceilalți.

Citește și: Ispita Diandra Doris Moga de la Insula Iubirii sezonul 8 și-a surprins urmăritorii cu ipostaza fierbinte în care s-a pozat

Insula Iubirii, sezon 8, 5 august 2024. Andrei și Diandra au dat frâu liber imaginației în cameră

După ce a aflat că flacăra ispitei nu s-a aprins pentru el, Andrei și ispita Diandra au decis să se retragă la somn. Ajunși, însă, în cameră, cei doi au avut parte de câteva momente de intimitate.

„Am stat mai apropiați. Ne-am sărutat, adică am avut un moment intim”, a spus Diandra la testimoniale.

Soțul Cristinei și ispita au stat minute sub pătură, timp în care nu au mai ținut cont că sunt filmați și au făcut ce au simțit.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, pe Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii, sezon 8, 5 august 2024. Maria a spus ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Cornel în piscină. Ce i-a pr... Insula Iubirii, sezon 8, 5 august 2024. Cornel a făcut dezvăluiri despre „problemele cu femeile” și a izbucnit în hohote...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x