Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8,19 august 2024. Reacția Cristinei când a aflat despre vizitele la baie ale lui Andrei în compania Diandrei

În episodul 16 din Insula Iubirii, sezonul 8, Daiana nu a văzut noi imagini cu Rareș, însă Cristina a fost surprinsă de tot ceea ce a văzut cu soțul ei și ispita Diandra.

Galerie
În primele imagini pe care Cristina le-a văzut la bonfire cu soțul ei, el apărea în compania Diandrei, sărutându-se. | A1

Cristina a spus că se așteaptă ca Andrei să își fi trăit în continuare povestea de dragoste pe care a început-o cu Diandra, pentru că ea știe că e îndrăgostit, îl cunoaște după față.

În primele imagini pe care Cristina le-a văzut la bonfire cu soțul ei, el apărea în compania Diandrei, sărutându-se.

Cum a reacționat Cristina când a aflat despre incidentul cu prezervativul

“Eu îi doresc fericire chiar dacă m-a rănit și în momentele astea nu știu de ce, dar îi doresc binele. Deci să curgă imaginile. Sunt pregătită”, a zis Cristina.

Vezi reacția Cristinei în video-ul din interiorul articolului!

Mai întâi i-a văzut pe Diandra și Andrei în pat, în timp ce ea îi făcea masaj. Apoi cei doi s-au dus să facă baie în ocean și Andrei a folosit alintul “baby” atunci când a strigat-o pe Diandra.

Citește și: Ce a spus Dani boy în online, la scurt timp după difuzarea imaginilor cu el și ispita Mădălina în pat, la Insula Iubirii

Toate aceste imagini și cuvinte o răneau pe Cristina care cu greu a putut să urmărească tot ce se întâmplă.

Ea a văzut cum soțul ei de 10 ani, Andrei, se poartă de parcă e deja într-o relație cu Diandra, pentru că ei petrec absolut tot timpul împreună, dorm împreună, mănâncă împreună și stau împreună non-stop.

Atunci când a văzut că Andrei și Diandra s-au dus la baie, Cristina a înmărmurit, neștiind ce se întâmplă acolo pentru că nu erau camere. Pe lavaliere se auzea cum cei doi se sărută, dar Cristina nu știa sigur ce se întâmplă între ei și dacă cumva au ajuns la o nouă etapă în relația lor.

După aceste imagini dureroase, Cristina a urmărit o frântură din dialogul lui Cornel care îi povestea ispitei Loredana cum l-a văzut pe Andrei că a scăpat din buzunar un prezervativ.

“I-a căzut din buzunar un prezervativ. Și înainte de asta mi-a și zis o chestier: “Am făcut duș azi dimineață juma de oră”. Ai înțeles? S-a dat singur de gol, nu și-a dat seama”, povestea Cornel pe material.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8. Ispita Lala a recunoscut dacă mai ține legătura cu Robert Braia. Ce a dezvăluit în mediul online

După imaginile pe care le-a urmărit cu Andrei, Cristina a spus că nu are ce să mai comenteze.

“Nu știu ce să comentez. E sfidător la adresa mea și rușinos ceea ce face acum. Mă doare să văd ce trăiește el și câtă nonșalanță afișează”, a spus Cristina la bonfire.

Cristina a spus că se vede pe fața lui Andrei că e îndrăgostit.

“Se comportă ca o familie, ca și un cuplu de îndrăgostiți”, a mai adăugat tânăra.

Ea mai spus că și pe ea a alintat-o acum multă vreme Andrei cu apelativul “baby”, dar cel mai des îi spunea “biata Chris”, din cauza faptului că o știe ca fiind o fire sensibilă.

“Mi se pare rușinos că nu se poate abține măcar aici. E totuși un bărbat de 38 de ani asumat și știe că e filmat non-stop”, a zis Cristina despre imaginile în care Andrei apărea intrând în baie cu Diandra.

Iustina a intervenit și a spus că iubitul ei Cornel ar trebui să fie puțin ma reținut și să nu mai presupună lucruri despre Andrei și Diandra pentru că el nu era acolo să vadă cu ochii lui ce s-a întâmplat între cei doi.

“După ultimul bonfire am înțeles ce trebuia înțeles la modul cel mai serios. Andrei a declarat cu gura lui și atunci nu poate să mai fie loc de interpretări”, a mai adăugat Cristina.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 6. Ce mai face și cum arată acum Eda Csoregi. Tânăra revine în rolul de ispită

Apoi ea a mai primit o serie de imagini cu Andrei și Diandra de la prima lor ceartă ca între iubiți. Diandra povestea în testimonial că Andrei a devenit gelos atunci când a văzut-o că i-a zâmbit unui alt băiat din casă. Diandra a susținut că I s-a părut și că nu a făcut asta, dar Andrei se supărase deja pe ea.

Cristina a spus că recunoaște acest comportament la Andrei pentru că el l-a afișat de foarte multe ori și cu ea, fiind extrem de gelos la cel mai mic gest.

Insula Iubirii sezon 8, 19 august 2024. Cum a reacționat Maria când Iustina a ”închis” ochii la imaginile cu Cornel din ... Insula Iubirii sezon 8, 19 august 2024. Rareș și Flori, atingeri interzise. El nu și-a putut ține mâinile departe de isp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x