Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 6. Ce mai face și cum arată acum Eda Csoregi. Tânăra revine în rolul de ispită

Eda Csoregi, fosta ispită de la Insula Iubirii sezonul 6, revine pe micile ecrane ale publicului. Tânăra face parte dintr-o producție care urmează să fie lansată în Ungaria.

Galerie
Eda Csoregi, fosta ispită de la Insula Iubirii sezonul 6, revine pe micile ecrane ale publicului | Antena 1

Eda Csoregi se numără printre ispitele feminine care au participat la Insula Iubirii, sezonul 6. Tânăra, acum în vârstă de 25 de ani, și-a dorit foarte mult să facă parte dintr-un astfel de reality show, punctând că îi place arta seducției.

Pe insulă, bruneta a reușit să-l cucerească pe Rey. După despărțirea de femeia alături cu care venise în Thailanda, bărbatul a încercat în nenumărate rânduri să ajungă la inima ispitei, însă eforturile sale au fost în zadar.

Citește și: Ispita Eda de la Insula Iubirii sezonul 6 i-a uimit pe fani. Cum arată mama ei. Imaginile au făcut senzație

„Îmi place să atrag bărbații. Nu am avut mereu încredere în mine, însă știu că atrag privirile ori de câte ori apar undeva. Este plăcut pentru o femeie să se simtă admirată, mai ales când investește timp și efort în imaginea ei.

Articolul continuă după reclamă

Dar nu sunt doar un corp frumos. Nu sunt doar o femeie trofeu. De multe ori mi s-a întâmplat să cunosc bărbați care au fost interesați doar de aspectul meu fizic, care nu m-au întrebat niciodată cum sunt, cum mă simt și nici nu au vrut să mă cunoască mai mult, iar acest lucru nu mi-a plăcut. Știu că pot oferi mult mai mult”, spunea fosta ispită de la Insula Iubirii, sezonul 6.

Deși au avut parte de apropieri la Insula Iubirii, Rey și Eda Csoregi au luat-o pe drumuri separate atunci când au ajuns în România. Aceștia s-au văzut de două ori după emisiune, însă relația lor nu a mai fost la fel ca pe insulă.

La aproape doi ani de când a apărut pe micile ecrane ale oamenilor de acasă, ispita feminină a trecut printr-o transformare spectaculoasă. Tânăra nu mai arată deloc așa cum publicul a cunoscut-o în 2022.

Eda Csoregi de la Insula Iubirii sezonul 6 revine în rolul de ispită. Prin ce schimbare a trecut tânăra

Eda Csoregi este foarte activă pe contul de Instagram, acolo unde are mai bine de 18 mii de urmăritori. Fetei îi place să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața ei.

De curând, bruneta a anunțat pe toată lumea că revine în rolul de ispită, după o pauza de aproximativ doi ani, dar nu în România, ci în Ungaria. Aceasta se numără printre „tentațiile” feminine din sezonul 1 Insula Iubirii, Ungaria.

Citește și: Cum arăta Rey de la Insula Iubirii în urmă cu 6 ani. Fanii abia l-au recunoscut. Ce detaliu au observat mulți

Tânăra a dat vestea că emisiunea are premiera pe data de 1 septembrie 2024. Mai mult, imaginile sale provocatoare nu au fost trecute cu vederea. Eda Csoregi a publicat două fotografii într-un costum de baie sexy ce îi scoate în evidență atuurile fizice.

De altfel, se pare că fosta ispită din sezonul 6 Insula Iubirii a renunțat la părul creț. Noul look o prinde foarte bine pe brunetă, iar pozele sale din mediul online vorbesc de la sine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Se poate vedea și din România pe un site cu traducere?”, a fost întrebarea unui utilizator de pe Instagram.

De ce Oana Monea nu a mai participat la Insula Iubirii ca ispită. Ce a făcut-o să renunțe la acest gând... Insula Iubirii sezon 8. Ispita Lala a recunoscut dacă mai ține legătura cu Robert Braia. Ce a dezvăluit în mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x