Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 4. Marinela Mavrodin și Robert Urucu, prima imagine cu bebelușul. Cu cine seamănă cel mic: „Și gesturile”

Marinela Mavrodin a devenit mamă în urmă cu o săptămână și de curând a publicat prima imagine cu bebelușul. De asemenea, ea și iubitul ei au dezvăluit și ce nume au ales pentru băiețelul lor.

colaj foto Marinela Mavrodin, Robert Urucu și bebelușul lor Galerie
Marinela Mavrodin a devenit mamă în urmă cu o săptămână și de curând a publicat prima imagine cu bebelușul. De asemenea, ea și iubitul ei au dezvăluit și ce nume au ales pentru băiețelul lor. | Instagram

Marinela Mavrodin a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu o săptămână și este în culmea fericirii. Fosta concurentă de la Insula Iubrii este într-o relație cu Robert Urucu, iar acum și-au văzut rodul iubirii lor. În primele zile de viață ale micuțului, Marinela și Robert au fost discreți cu privire la apariția bebelușului în mediul online, însă după ce a venit preotul la ei acasă, cei doi au și pulicat prima imagine cu bebelușului și au dezvăluit numele lui.

Prima imagine cu băiețelul Marinelei Mavrodin și al lui Robert Urucu. Ce nume au ales pentru micuț

Marinela Mavrodin a fost activă în mediul online și a vorbit cu urmăritorii ei pe parcursul sarcinii, dar și după ce a devenit mamă. Fosta concurentă de la Insula Iubirii le-a dezvăluit internauților că nu a vrut să posteze imagini cu micuțul până când nu vine și preotul să le citească o rugăciune.

„Așa știu de la mama, de la familie și așa am considerat eu că este bine”, a spus fosta concurentă de la Insula Iubirii.

Și iată că așteptarea a luat sfârșit și duminică, Marinela a postat prima imagine cu bebelușul. Cuplul a ales numele „Matthias Andrei" pentru băiețelul lor.

De asemenea, cei doi au publicat și un vlog în care au împărtășit experiența lor de părinți.

Citește și: Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la Insula Iubirii, sezonul 4 a devenit mamă pentru prima dată. Primele imagini cu bebelușul

„Iată-ne aici după o săptămână de petrecut cu bebe. A fost o săptămână tare nebună, nopți nedormite, schimburi de tură, dar nu pentru că bebe nu este cuminte. A dormit, a mâncat, cred că am avut vreo două seri în care a plâns, nu a fost atât de cumințel, dar deja am început să-i cunoaștem tabieturile. Dacă mă întrebați pe mine, mi se pare că seamănă 99,9% cu Robert, până și gesturile, dar eu sper că crescând, poate o să mai ia câte ceva și de la mama lui sau poate caracterul îl va lua de la mama lui”, au spus cei doi.

Ce i se întâmplă lui Robert Urucu de când a devenit tată: „Robert de când a devenit tătic primește foarte multe mesaje de la femei”

Și cum trebuie să te mai bucuri și de viața de cuplu chiar dacă ești părinte, cei doi nu au ascuns faptul că au ieșit fără bebe la o plimbare. Marinela a spus ironic în mediul online că ea și Robert sunt „rebeli” și l-au lăsat pe cel mic cu bunica pentru ca ei să se relaxeze pentru câteva ore. De altfel, ea a mai dezvăluit ce lucru bizar i se întâmplă lui Robert de când a devenit tătic.

Citește și: Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a apelat la o intervenție chirurgicală. Ce schimbare și-a făcut

„Astăzi suntem rebeli, am ieșit fără bebe afară, dar chiar simțeam nevoia să ieșim să luăm o gură de aer. Apropo, de ce intrasem pe story, voiam să vă zic că Robert de când a devenit tătic primește foarte multe mesaje de la femei. Dezbrăcate. Dar de ce? Vi se pare mai apetisant acum? Chiar sunt curioasă de ce faceți asta. Vi se pare mai cool tati? Înainte nu-i trimiteați poze dezbrăcate. Nu că sunt geloasă, chiar nu sunt geloasă, dar ca idee”, a spus Marinela.

Bineînțeles că au apărut și crticile din partea altor mămici, însă Mari a explicat punctual viziunea ei privind viața de cuplu care se schimbă odată ce devii mamă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x