Căutare Live

Aurel și Dana, primul cuplu oficial de pe insulă: „Vreau să-ți iau un inel și să te cer de nevastă. La revedere, Diana”

Insula iubirii. Sezonul 5. 13 mai 2019. Fetele au parte de primul Bonfire. Diana este pusă față în față cu comportamentul și declarațiile lui Aurel. 

Insula iubirii. Sezonul 5. 13 mai 2019. Fetele au parte de primul Bonfire. Diana este pusă față în față cu comportamentul și declarațiile lui Aurel.

„V-am promis o ceremonie a focului aducătoare de vești. Ceremonia are loc la o oră înaintată pentru că veștile proaste de la Purimuntra nu au orar. Acum, băieții petrec, se simt bine, iar veștile pentru voi sunt proaste”, le-a spus Radu Vâlcan, la începutul primului Bonfire din sezonul 5.

Prima care primește imagini cu iubitul ei este Diana. Aurel și-a început seara acordându-i toată atenția Danei și a început petrecerea cu un entuziasm nemaiîntâlnit pe insula băieților.

„Eu și Aurel avem un anunț de făcut! S-a format primul cuplu pe insulă”, a anunțat Dana.

„Vreau să-ți iau un inel și să te cer de nevastă. La revedere, Diana, îmi pare rău!”, a spus Aurel.

Diana a încercat să își păstreze calmul: „M-a cărat până aici ca să se facă de... (...) Dana nu va vrea să fie cu el, pentru că lui nu-i place munca, va aștepa să fie întreținut, cum a vrut de la Alexandra și de la mine. ”

Dana, criză de gelozie! Aurel nu mai are voie să stea cu Maria: „Ca ce chestie vorbești tu cu ea, dacă nu vrei? Să fii s... Prima brățară a fost tăiată! Denisa nu mai poate nega adevărul: „Nu era nevoie să mă umilească în fața tuturor”...
Ultimele știri