Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Ce cuvinte dure a avut Cristina de spus despre Bogdan, după ce el a refuzat-o la dream date

Cristina a avut câteva lucruri de spus despre ispita Bogdan, după ce acesta a refuzat-o la dream date. Ea a ținut să împărtășască cu fetele ce părere are acum despre el.

Ce cuvinte dure a avut Cristina de spus despre Bogdan, după ce el a refuzat-o la dream date

Antena 1

Cristina a ținut să vorbească cu fetele de pe insulă despre ispita Bogdan. Aceasta a explicat faptul că este foarte dezamăgită de el pentru că a spus că el nu are respect față de ea. Iată ce le-a mai spus colegelor sale de pe insulă.

Cuvintele dure pe care Cristina le-a avut de spus despre ispita Bogdan. Ce a spus ea

Iată cuvintele pe care Cristina le-a folosit când a vorbit despre Bogdan, după ce el a refuzat-o pentru dream date.

„Acum mă gândeam, prima chestie care m-a deranjat a fost Daniel cu glumele lui, apoi la Sebi. Apoi Denis că vrea să pară superior, asta mă deranja la Sebi. Totodată le-am evitat cu vederea, mă deranja la fiecare bărbat ceva în parte.

Bogdan era tablou perfect ca Sebi, cu bun și rele, maxima mi-a dat-o că nu o să mai aibă respect pentru mine și că sunt singura persoană cu care el nu va păstra legătura. A zis undeva aproape, a fost cireașa de pe tort, că el nu are respect față de mine. Un bărbat care nu are respect față de mine nu are ce să caute în viața mea. Brusc am văzut toate defectele lui Sebi în el, dar și calități, că are multe calități”; spune Cristina.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Ce planuri și-a făcut Teodora după revenirea de pe insulă. Cum va arăta viața ei și ce i-a spu... Insula Iubirii sezonul 6. Sebastian și Oana au dormit împreună, într-un pat în fața mării. Ce au discutat cei doi dimine...
Ultimele știri
x