Antena Căutare

Ispita Eda de la Insula Iubirii sezonul 6 i-a uimit pe fani. Cum arată mama ei. Imaginile au făcut senzație

Eda a reușit să îi surprindă din plin pe fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 6 atunci când s-a filmat alături de mama sa. Mulți s-au mirat când au văzut cum arată femeia.

colaj foto cu ispita eda de la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Eda a dezvăluit tuturor cum arăta mama sa, în cadrul unui clip publicat pe Instagram | Antena 1

Eda Csoregi a fost ispita de care Rey s-a apropiat cel mai mult în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii, de la Antena 1. Bruneta s-a făcut remarcată nu doar printr-un trup cu forme de invidiat, ci și prin modul său de gândire, cu care i-a cucerit pe mulți.

Recent, bruneta i-a surprins pe urmăritorii săi de pe Instagram cu un clip video în care apare alături de mama sa. Mulți s-au mirat când au văzut cum arată aceasta.

Ispita Eda Csoregi de la Insula Iubirii sezonul 6 s-a filmat alături de mama și imaginile au făcut senzație pe Instagram

Încă din primele zile petrecute la Insula Iubirii sezonul 6, relația dintre Rey și Lavinia a părut că stă sub semnul despărțirii. După o ceremonie a focului, concurentul s-a simțit rănit și în scurt timp s-a apropiat de ispita Eda, la un date ce a avut loc la o grădină zoo cu tigri.

Cu pași mici dar siguri, Rey a încercat să ajungă la inima ispitei. Zi după zi, cei doi au petrecut mult timp împreună, la petreceri, la date-uri sau la vilă. La finalul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, Rey și Lavinia au purtat o discuție decisivă și au ales să plece separat. În România, concurentul s-a mai văzut de două ori cu ispita Eda, dar lucrurile nu au mai fost la fel de „magice” ca în Thailanda.

Citește și: Ce mai face Cerasela de la Insula Iubirii sezonul 6, după ce s-a despărțit de Rareș. Ce au descoperit fanii pe Instagram

De atunci, fiecare și-a văzut de drumul său. Ispita Eda are în prezent mai bine de cincisprezece mii de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram. Acolo, frumoasa brunetă publică cadre de la diferitele ședințe foto la care participă în calitate de fotomodel.

Nu mică a fost însă surpriza fanilor emisiunii atunci când, printre numeroase poze și filmulețe, au putut descoperi și un clip video în care ispita Eda apare alături de mama sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cum arăta Rey de la Insula Iubirii în urmă cu 6 ani. Fanii abia l-au recunoscut. Ce detaliu au observat mulți

Acesta a fost momentul în care urmăritorii tinerei au observat imediat un detaliu important. Cele două nu numai că seamănă ca două ca două picături de apă, dar cine nu le-ar cunoaște le-ar putea lua drept surori, nu mamă și fiică. Eda și mama ei, care arată incredibil de bine, par să aibă o relație specială.

Fanii au apreciat în mod deosebit aceste imagini și au reacționat imediat, oferind numeroase comentarii și Like-uri.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x