Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Ce s-a întâmplat când Oana și Cristina s-au întâlnit la vilă. Cum a ales Oana să plece de pe insulă

Oana și Cristina s-au întâlnit la vilă și au avut câteva lucruri pe care au ținut să și le spună una ceilelalte. Cristina și Sebastian nu au mai rămas împreună după Insula Iubirii.

Ce s-a întâmplat când Oana și Cristina s-au întâlnit la vilă. Cum a ales Oana să plece de pe insulă Galerie
Ce s-a întâmplat când Oana și Cristina s-au întâlnit la vilă. Cum a ales Oana să plece de pe insulă | Antena 1

Sebastian și Cristina nu au mai rămas împreună după Insula Iubirii sezonul 6. Cei doi, însă, au creat o prietenie frumoasă. Nici Sebi cu Oana nu au mai rămas împreună, și nici Denis cu Cristina.

Ce au discutat Oana cu Cristina la Insula Iubirii sezonul 6. Ce s-a întâmplat în cuplul Cristina Sebastian

Iată ce au discutat Oana și Sebi la bonfire:

„Sebastian i-a recunoscut Cristinei că v-ați sărutat”, îi spune Radu Vâlcan Oanei.

„Mi-a tot vorbit de asumare și mă bucur că e asumat până la capăt, iar experiența mea aici alături de el a fost mai mult decât mă așteptam și mă bucur că am trăit-o împreună. Nu am niciun regret, nicio îndoială, nu mă mai simt vinovată, credeam că a fost din vina mea ce s-a întâmplat între ei. Sebastian știe că i-am susținut relația, l-am încurajat să se împace cu ea dacă există loc de un viitor frumos”, spune Oana.

„Trebuie să luați o decizie foarte importantă. Sebastian ai venit pe Insula Iubirii la brațul Cristinei, vrei să părăsești insula cu Oana sau singur?”, întreabă Radu Vâlcan. „Mi-ar face plăcere să părăsesc insula împreună cu Oana”, spune Sebi.

„Vom pleca împreună, dar asta nu înseamnă că începe o relație, avem nevoie să ne descoperim că am văzut doar o parte aici, vrem să vedem și acasă”, spune Oana.

Ce s-a întâmplat în vila de la Insula Iubirii cu Oana și Cristina

„Denis mi-a oferit pasiune în adevăratul sens al cuvântului. Ce faci Oana, hai cu fetele”, spune Cristina. „Nu am fost invitată, dar totodată ai venit la noi”, spun fetele.

„Am venit tot neinvitată. Mă voi duce să stau cu băieții că mă simt mai bine”, spune Oana. „Lasă, o să aibă grijă Sebastian de tine”, spune Cristina. „Mi se pare că ești puțin superficială”, îi spune Sebi Cristinei. „Nu sunt superficială și ai grijă cum vorbești cu mine, că nu-ți permit”, spune Cristina.

Cum arată viața lui Sebi și a Cristinei, la 6 luni de la încheierea filmărilor

„După ce m-am întors de pe insulă am avut o perioadă mai grea, nu știam ce-mi doresc, ce nu-mi doresc”, spune Cristina.

„A fost dificil să mă adaptez realității de aici, din Brașov. Nu am vorbit 2 luni de zile cu Cristina”, spune Sebi.

„La o petrecere, ne-am întâlnit și am discutat cu calm”, spune Cristina. „Am descoperit același om, suntem lipsiți de ego, am păstrat o legătură cu Cristina”, spune Sebi.

„Eu și Sebastian după emisiune nu ne-am mai întâlnit, acasă interesele noastre sunt diferite, suntem în două orașe siferite ș nu am vrut o relație la distanță”, spune Oana.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Cristina și Sebastian s-au întâlnit! Ce detalii au ieșit la iveală și cum au ales să plece de ... Insula Iubirii sezonul 6. Alex și Teodora s-au revăzut, însă lucrurile nu au mers precum se aștepta concurentul: „Ce emo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Detalii neștiute din culisele Insula Iubirii! Care a fost cel mai greu moment trăit în emisiune pentru Radu Vâlcan Detalii neștiute din culisele Insula Iubirii! Care a fost cel mai greu moment trăit în emisiune pentru Radu Vâlcan Joi, 21.09.2023, 12:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
O fostă ispită de la Insula Iubirii este din nou singură! Cuplul și-a spus adio după 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

O fostă ispită de la Insula Iubirii este din nou singură! Cuplul și-a spus adio după 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

Deși în urmă cu jumătate de an ispita își cerea iubita de soție într-un mod absolut inedit, se pare că acum, după o relație de doi ani au decis să meargă pe drumuri diferite. Iată despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la despărțire.

Miercuri, 28.02.2024, 13:44
Încep filmările pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii. Radu Vâlcan a ajuns deja în Thailanda

Încep filmările pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii. Radu Vâlcan a ajuns deja în Thailanda

Insula Iubirii se pregăteşte să primească noi cupluri curajoase şi determinate să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Luni, 26.02.2024, 12:29
Cum arată iubitul Adrianei Minea, fosta ispită de la Insula Iubirii. Tânăra și-a găsit marea iubire după experiența din Thailanda

Cum arată iubitul Adrianei Minea, fosta ispită de la Insula Iubirii. Tânăra și-a găsit marea iubire după experiența din Thailanda

Adriana Minea, fosta ispită de la Insula Iubirii, și-a găsit marea dragoste după experiența trăită în Thailanda. Tânăra se iubește cu Alexandru Vochescu, un cunoscut om de afaceri din România.

Vineri, 23.02.2024, 10:40
Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, transformare uluitoare. Cum arată într-o rochie cu decolteu abisal și crăpătură pe picior

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, transformare uluitoare. Cum arată într-o rochie cu decolteu abisal și crăpătură pe picior

Bianca Giurcă de la Insula Iubrii, sezonul 7 și-a surprins fanii cu un look inedit. Tânăra a renunțat la inhibiții și s-a afișat cu bustul generos la vedere, într-o ținută care îi flatează trupul.

Miercuri, 07.02.2024, 15:44
Ultimele știri
x