Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Cerasela a vorbit despre Cristina de față cu toți. Ce a avut de spus despre ea, după ce s-au certat

Cerasela și-a spus punctul de vedere cu privire la Cerasela, de față cu mai multe concurente și cu ispitele masculine ale sezonului, imediat după ce ele s-au certat la bonfire.

Cerasela a vorbit despre Cristina de față cu toți. Ce a avut de spus despre ea, după ce s-au certat Galerie
Cerasela a vorbit despre Cristina de față cu toți. Ce a avut de spus despre ea, după ce s-au certat | Antena 1

Cerasela și Cristina au avut parte de un moment la ceremonia focului, unde și-au spus vorbe grele una celeilalte. Iată că, la venirea pe insula fetelor, Cerasela a avut câteva lucruri de spus despre fosta iubită a lui Sebastian.

Cerasela și-a spus părerea la rece despre Cristina la Insula Iubirii Plus. Ce a avut de reproșat

Cerasela și Cristina nu sunt în cea mai bună relație, încă de la venirea pe insulă. Cele două și-au aruncat des vorbe dure, însă la una dintre ceremoniile focului acestea au vorbit deschis, de față cu toată lumea. Ce a avut Cerasela de adăugat despre Cristina la revenirea pe insulă:

„Cum o văd pe Cristina, cât de schimbată ea. M-a întrebat Radu. Eu știu ce am vorbit la testimonial. Dacă eu am zis că e schimbată,c ă are un râs isteric, că încearcă să iasă în evidență”, spune Cerasela.

„Păi și tu asta ești? Tu vrei să ieși în evidență?”, o întreabă Katy. „Ea la început s-a luat de mine și am întrebat-o - tu mă imiți?”, mai adaugă Cerasela.

„Da, dar cumva tu te-ai catalogat acum ca fiind isterică și de-astea”, spune ispita Marius. „Da, te-ai descris”, spune Katy.

„La început așa a fost chestia, am fost zăpăcită, handicapată, cu Daniel. A fost chestia asta, m-a întrebat - eu îl iau pe Daniel azi la date, te deranjează? I-am zis, nu, are o rpivire, au o chimie. Am observat asta”, mai spune Cerasela.

„Înseamnă că atenția ta e îndreptată către el”, adaugă Marius. „Are priviri cu toate aproape el”, spune Cerasela. „Tu nu ești sinceră până la capăt”, spune Katy.

„Eu observ la toți. Eu mă uit la toată lumea”, se apăra Cerasela. „Sunt acțiuni la tine care nu se leagă”, mai adaugă Katy.

Vizionează întregul episod de Insula Iubirii Plus pe AntenaPlay.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Radu Vâlcan și-a pierdut răbdarea cu Alex la bonfire! Ce s-a întâmplat... Insula Iubirii sezonul 6. Cerasela explică atracția ei pentru femei. Ce spune despre orientarea ei sexuală de față cu to...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x