Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Cristina, cea mai neașteptată decizie. Cum a reacționat când a văzut imaginile cu Sebi și Oana în baie

Cristina a vizionat imagini cu Sebastian și cu ispita Oana Monea și a luat o decizie la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Ce a hotărât.

Cristina a făcut dezvăluiri neașteptate în ediția 8 a emisiunii Insula Iubirii

Antena 1

Cristina a vizionat imagini cu Sebastian și ispita Oana Monea și a avut o primă reacție. Iată ce hotărâre a luat aceasta și cum au reacționat fetele.

Cristina a hotărât să-i ofere libertatea lui Sebastian după ce a văzut imagini cu el și ispita Oana Monea. Ce decizie a luat la Insula Iubirii sezonul 6

Cristina a decis, chiar înainte de a vedea imaginile cu Sebastian și Oana Monea, că amândoi au nevoie să fie liberi. Iată ce a declarat:

„Este galant, are grijă, este atent. Îmi aduc cum se comporta cu mine. Sebastian așa este într-o relație. Ce simt eu pe insulă pe vila noastra, îl simte și Sebastian, simte atracție față de Oana, iar eu față de Bogdan. Foarte bine că au intrat, au făcut ce au simțit. Ce ar fi făcut, asta au simțit. Concluziile sunt luate. Din discuțiile pe care le-am avut am înțeles că am pus mai presus nevoile lui Sebastian și m-am lăsat pe mine pe locul doi. Noi suntem în etape diferite ale vieții noastre și din moment ce a apărut atracție.. automat au apărut incertitudinile. Nu aș dori să țin un bărbat pe loc și nu aș dori nici eu să stau pe loc.

Cumva, iubirea pe care o am pentru Sebastian nu știu dacă e o altă formă de iubire. Sunt multe concluzii. Îmi doresc să mă pun pe mine pe primul loc. Pentru că nu am avut ocazia să fiu alături de Sebastian azi, de ziua lui, îmi doresc să nu-și pună bariere, ci să simtă ce-i oferă insula. Pentru că nu am avut ocazia să-i ofer un cadou, cel mai de preț cadou pe care pt să i-l dau este libertatea. Sebastian își dorește să fie un bărbat liber, iar eu îi ofer libertatea de a simți și de a nu se minți pe el sau pe mine. Eu aleg prospețimea și îi ofer și lui libertatea”, a fost hotărârea luată de Cristina pe Insula Iubirii sezonul 6.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Fetele au decis ce ispită este eliminată din casa lor, la Insula Iubirii. Cu cine vor merge la... Insula Iubirii sezonul 6. Lavinia a dezvăluit ce planuri are cu copilul său, după emisiune. Băiatul are 10 ani...
Ultimele știri
x