Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Cristina, rănită emoțional de Bogdan. Ce s-a întâmplat între ei și ce reacție au avut ispitele

Cristina și ispita Cristian au avut o conversație în seara date-ului ei cu Bogdan, după ce aceștia s-au certat. Iată ce i-a povestit ea lui.

colaj foto cu cristina și cristian de la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Cristina, rănită emoțional de Bogdan. Ce s-a întâmplat între ei și ce reacție au avut ispitele | Antena 1

Cristina a ajuns pe insula fetelor, după date-ul cu Bogdan, puțin cam dezamăgită, în special de atitudinea pe care el a avut-o față de ea. Cristian a simțit-o supărată și a mers să vorbească cu ea.

Ispita Cristian și Cristina au purtat o conversație neașteptată la Insula Iubirii sezonul 6. Ce i-a declarat ea lui

Iată care au fost cuvintele pe care ea le-a folosit descriindu-și sentimentele și emoțiile care au încercat-o la revenirea pe insulă, după date-ul eșuat cu Bogdan.

„Bogdan o amăgește pe Cristina și îi face mai mult rău decât bine. Fii deschis, spune-i. Că săraca fată se atașează ușor de oameni”, spune ispita Cristian la testimoniale, despre Cristina și Bogdan.

„Spune-mi că nu ai plâns”, ăi spune el ei. „Nu, a fost o ieșire reușită, dar nu un date reușit”, îi explică ea. „Te așteptai la ceva mai mult?”, spune el. „Nu am așteptări”, îi răspund ea la întrebare.

„Sper că nu a vorbit urât cu tine că are de-a face cu mine. Oricum a început să sară calul rău de tot în ultima perioadă”, spune Cristian.

„Nu, doar s-a enervat. Simt că-mi pierd timpul fără rost. Nu am nimic de ascuns, dar dacă eu vin la tine și tu nu mă asculți, nu are rost să mă deschid în fața unui om care nu vrea să mă creadă”, spune Cristina despre interacțiunile cu Bogdan.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Cerasela a găsit un bilet pe pat. Când a citit mesajul nu i-a venit să creadă. Ce scria în mes... Insula Iubirii sezonul 6. Alex nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Rey l-a pus punct și ceea ce a urmat e complet nea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x