Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Florin a dezvăluit dacă a fost sincer sau a fost doar o ispită. Rey și Lavinia s-au întâlnit la vilă

Florin a vorbit deschis despre roul său de ispită și a încercat să creeze o conexiune sinceră alături de Lavinia, fosta iubită a lui Rey. Ce s-a întâmplat cu ei, la 6 luni de la Insula Iubirii.

Florin a dezvăluit dacă a fost sincer sau a fost doar o ispită. Rey și Lavinia s-au întâlnit la vilă

Antena 1

Florin și Lavinia nu au mai continuat o relație în prezent, deși au încercat. Eda și Rey au realizat că nu sunt potriviți, iar Lavinia și Rey nu vor să se mai împace, deși bărbatul și-ar dori.

Florin s-a întâlnit cu Lavinia, la fel și Eda cu Rey. Ce au decis aceștia să se întâmple între ei la 6 luni de la finalizara filmărilor

Iată ce și-au spus aceștia:

„S-a schimbat în bine, dar mă repet. Aștept să văd cine e Lavinia acasă. Eu consider că m-am deschis suficient, ea a ales să fie sceptică, că eu sunt o ispită, deși i-am zis că sunt doar Florin. Ne simpatizăm, ne placem, nu am dezvoltat o dragoste, e prea devreme”, spune Florin.

„Florin e o provocare, e singurul bărbat care mă face să tac, fără argumente. Eu chiar nu pot să-mi înțeleg lucrurile. E un exemplu de bărbat”, spune Lavinia. „Lavinia dorești să pleci alături de Florin de pe insulă?”, întreabă Radu Vâlcan. „Alături de Florin, mi-ar plăcea o relație”, spune Lavinia. „Eu o să părăsesc singur, dar îmi doresc să te cunosc cu adevărat acasă”, spune Florin.

Iată ce au discutat Rey și Eda: „Îți e dor de Eda?”, întreabă Radu Vâlcan. „Da, nu știu dacă îi e și ei. Nu mi-a fost teamă că joacă un rol, eram suspicios. Toate au venit cu un rol, dar am văzut un zâmbet sincer”, spune Rey.

„Rey, cum vei părăsi Insula Iubirii: împreună cu Eda sau singur?”, întreabă Radu Vâlcan.

„Având în vedere că mă simt bine cu ea, am vorbit despre asta, vom pleca singuri cu o conexiune între noi care se poate amplifica acasă. Ar fi ipocrizie ca să zic că ne-am îndrăgostit”, spune Rey. „Mi-aș dori să-și găsească o iniște, să rezolve ce are de rezolvat, iar mai apoi să reluăm de aici”, spune Eda. „Dacă nu voi fi cu Eda, nu mă voi mai întoarce la Lavinia niciodată, niciodată”, mai spune Rey.

Pe insulă, spiritele s-au încins între Rey și Lavinia:

„Ce a fost cu afirmația aia că tu m-ai ținut pe mine?”, întreabă Rey. „Am spus clar că nu e ca și când numai eu te-am ținut pe tine, și tu m-ai ținut pe mine”, spune Lavinia. „Nu mă așteptam să-ți bați joc așa de tot, de relația noastra”, spune Rey.

Cum arată acum viețile lui Rey și Lavina, la 6 luni de la încheierea filmărilor

„Am stat lângă Florin, au fost faze penibile, Rey a încercat să vină aproape de noi, a venit să se uite insistent la noi. Nu-i plăcea apropierea”, spune Lavinia.

„În avion ea a stat cu Florin, am stat cu Roxana eu. Când am ajuns în București i-am propus Laviniei să vină la Bistrița la copilul ei, i-am luat cadou la junios de Crăciun”, spune Rey.

„Rey a mers să-și ia hainele de la părinți, a stat cu copilul meu. El a început să vină pe la Bistrița, la prieteni de-ai mei cu Eda”, spune Lavinia. „După ce ne-am întors din emisiune, m-am întâlint cu Eda de două ori”, spune Rey.

„După ce a ajuns în Irlanda, i s-a făcut dor de mine, a simțit că există una care îi oferea tot ce voia”, mai spune Lavinia. „Considerăm să ne împăcăm, ea zice să se simte bine momentan, nu a fost să fie, am discutat despre viitor, planurile noastre nu se intersectează”, mai spune Rey.

„A avut mai multe episoade în care a încercat să se împace cu mine, dar am fost radicală și i-am zis că e un capitol încheiat. Mesajele încă continuă și voi fi la fel de radicală”, spune Lavinia.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Rey și Lavinia au ajuns față în față la bonfire! Spiritele s-au aprins imediat. Rey, gest neaș... Insula Iubirii sezonul 6. Cristina și Sebastian s-au întâlnit! Ce detalii au ieșit la iveală și cum au ales să plece de ...
Ultimele știri
x