Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Motivul divorțului dintre Ispita Bogdan Ionescu și Hannelore. Ce s-a întâmplat după ce au făcut nunta

Ispita Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii sezonul 6 a vorbit pentru prima oară despre motivul pentru care el și fosta soție, Hannelore, cu care a mers pe insulă în sezonul 4, au divorțat.

Insula Iubirii sezonul 6. Motivul divorțului dintre Ispita Bogdan Ionescu și Hannelore. Ce s-a întâmplat după ce au făcut nunta Galerie
Insula Iubirii sezonul 6. Motivul divorțului dintre Ispita Bogdan Ionescu și Hannelore. Ce s-a întâmplat după ce au făcut nunta | Antena 1

În cadrul unui testimonial de la Insula Iubirii sezonul 6, ispita Bogdan Ionescu a vorbit deschis despre divorțul dintre el și fosta lui soție, Hannelore. Cei doi au venit pe insulă ca și cuplu în sezonul 4 al emisiunii, însă deși s-au împăcat după test, aceștia nu au mai funcționat ca și relație.

Ispita Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii sezonul 6, despre divorțul de Hannelore. Care a fost motivul separării

Iată că Insula Iubirii sezonul 6 îl are ca ispită masculină chiar pe Bogdan Ionescu, cel care a mers în sezonul 4 alături de fosta parteneră de viață, Hannelore. Iată ce a dezvăluit despe divorțul lor.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Radu Vâlcan a mâncat la un restaurant plutitor. Imaginile inedite pe care le-a filmat prezentatorul tv

„Vă zic sincer, că dacă văd că relațiile voastre merg strâmg o să vă zic, că eu am fost Toma Necredinciosul și puteam să împiedic multe lucruri după emisiune care s-au întâmplat nasol pentru că nu toată lumea știe motivele pentru care eu m-am despărțit de fosta soție”, le spune el concurentelor sezonului 6.

Acesta a mai continuat dezvăluirile și la testimoniale:

„După ce am ieșit din competiție am avut o perioadă în care am stat singuri pentru că s-au întâmplat foarte multe pe insulă și mă tot gândeam dacă pot să stau lângă o persoană și să nu-i scot ochii pentru ce s-a întâmplat. Dar ne-am împăcat, am comunicat și am zis să continuăm cu nunta stabilită și după 6 luni de zile de la nuntă am găsit un mesaj în telefonul ei, sfătuit să mă uit și din păcate am găsit ce-i mai rău. Trebuia să se întâlnească cu acea persoană a București”, a dezvăluit el.

Citește și: În ediția de pe 3 mai de la Insula Iubirii, primul sărut pe insula fetelor a curmat liniştea pe insula băieţilor

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

În ediția de pe 3 mai de la Insula Iubirii, primul sărut pe insula fetelor a curmat liniştea pe insula băieţilor... Insula Iubirii sezonul 6. Cerasela a făcut dezvăluiri dureroase despre copilăria sa. Ce a zis despre trecutul său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x