Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Rei a vorbit despre relația cu Lavinia. Ce l-a făcut să dea atât de multe din casă

Rei a vizionat câteva imagini cu iubita lui, Lavinia, iar reacția lui a fost neașteptată. Acesta a ținut să explice mai multe lucruri.

Insula Iubirii sezonul 6. Rei a vorbit despre relația cu Lavinia. Ce l-a făcut să dea atât de multe din casă

Antena 1

Rei a vorbit despre Lavinia, pe baza vorbelor ei. Iată ce a spus el, după ce a vizionat un material în care ea a vorbit deschis despre ce părere are despre ea.

Rei, despre Lavinia, după vizionarea unor filmulețe în care ea a vorbit despre el la Insula Iubirii sezonul 6

Iată ce declarații a făcut Rei după ce a văzut de ce î critică iubita lui, Lavinia pe insula fetelor. Acesta nu a putut să se abțină și a făcut și el o serie de declarații:

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce părere sinceră au ispitele despre băieții din casă. Ce nu s-a văzut la tv

„Mă deranjează faptul că spune că are nevoie de un bărbat mai matur decât mine. Eu cred că sunt mult mai matur decât ea, doar pentru că ea are un copil și eu am acceptat și m-am atașat de copil. Acțiunile ei nu mi-au arătat deloc maturitate.

Ceea ce e u consider de la o persoană care naște un copil de la o vârstă fragedă, trebuie să ai o maturitate, că ai devenit mamă. Nu știu cine e mai imatur, după ce naști un copil să te duci să-ți trăiești viață. A deveni mamă înseamnă niște lucruri importante, maturitate, disciplină, respect”, spune Rei.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cum a început relația dintre Alex Marcu și Teodora. Dezvăluirile făcute de el. Ce nu s-a văzut la tv

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Ce au făcut concurenții la date. Camerele au surprins totul. Cum s-au distrat aceștia... Prima cădere în ispită la Insula iubirii: „Vreau să te sărut”, diseară, de la 20:30, la Antena 1...
Ultimele știri
x