Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Rey și Alex, scandal fără limite pe insula băieților: „Te jignesc cum vreau eu de acum înainte”

Alex și Rey au avut un moment în care și-au aruncat vorbe grele. Aceștia s-au certat din cauza porțiilor de mâncare pe care Rey le-a adus pe insula fetelor.

Rey și Alex, scandal fără limite pe insula băieților: „Te jignesc cum vreau eu de acum înainte” Galerie
Rey și Alex, scandal fără limite pe insula băieților: „Te jignesc cum vreau eu de acum înainte” | Antena 1

Rey și Alex au avut un moment în care s-au certat destul de urât și și-au aruncat vorbe grele pe Insula Iubirii, sezonul 6. Aceștia au fost opriți de ispita Larisa, pentru ca scandalul să nu escaladeze. Iată ce și-au spus și cum au reacționat concurenții din casă:

Rey și Alex de la Insula Iubirii sezonul 6, vorbele dure pe care și le-au aruncat de față cu toată lumea. Ce și-au reproșat

Rey s-a supărat foarte tare pe Alex Marcu pentru că a aruncat la gunoi caserola sa cu mâncare, unde ar mai fi rămas câțiva cartofi pe care puteau să-i împartă cu toți de pe insulă. Acesta a ținut să îi reproșeze acest lucru:

„Nu te supăra, dar ești un nesimțit. Să arunci mâncarea, noi ne străduim să împărțim mâncarea la toți, tu o arunci”, îi spune Rey. „3 cartofi mai erau”, spune Alex.

„Noi nu știm cum să împărțim mâncarea și tu o arunci, tu ești nesimțit în toată firea, ești prost”, spune Rey. „Nu mă mai jigni sau să mă faci tu nesimțit că nu am venit aici să mă jignești”, îi spune Alex.

„Nu mă atinge, te jignesc când vreau eu de acum înainte”, îi mai spune Rey. „Ce e cu spectacolul ăsta gratuit?”, spune Alex. „Ce spectacol? Dacă vrei să-ți regizez un moment ți-l fac pe față”, îi răspunde Rey. „Ce ai cu mine? Ce te deranjează pe tine”, întreabă Alex.

„În primul rând, în fața mea tu nu ești bărbat”, îi spune Rey.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Cum a fost filmat Alex pe insula băieților. Teodorei nu i-a venit să creadă: „E altcineva acum... Insula Iubirii sezonul 6. Teodora Marcu și-a petrecut noaptea în dormitor cu Ali! Ce au surprins camerele de filmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x