Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce meserii au avut părinții Claudiei Florescu. Concurenta a oferit detalii despre familia ei

Claudia Florescu, concurenta din sezonul 7 Insula Iubirii, a dezvăluit prin cadrul unui InsaStory meseriile pe care le-au avut părinții săi. Iată ce detalii a oferit iubita lui Bogdan Cîrlan despre familia ei.

Colaj cu Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu la Insula Iubirii în două ipostaze diferite Galerie
Claudia Florescu, concurenta din sezonul 7 Insula Iubirii, a dezvăluit prin cadrul unui InsaStory meseriile pe care le-au avut părinții săi | Antena 1

Claudia Florescu, concurenta din sezonul 7 Insula Iubirii, are o activitate intensă în mediul online. Aceasta publică des imagini cu ea și răspunde la toate curiozitățile pe care le au prietenii virtuali.

De curând, iubita lui Bogdan Cîrlan a organizat o sesiune de întrebări pe contul de Instagram, unde a fost întrebată despre meseriile pe care le au părinții ei. Aceasta nu obișnuiește să vorbească despre familia ei, fiind destul de rezervată în ceea ce privește acest subiect.

Pentru că este foarte deschisă și asumată pe rețelele sociale, Claudia Florescu a decis să publice o imagine de colecție în care apar mama și tatăl ei. De asemenea, concurenta de la Insula Iubirii a vorbit și despre profesiile pe care le-au practicat aceștia în trecut.

Claudia Florescu din sezonul 7 Insula Iubirii, despre meseriile părinților ei. Cum arată cei care au crescut-o pe iubita lui Bogdan Cîrlan

Se pare că iubita lui Bogdan Cîrlan este o familistă convinsă. Deși nu mai locuiește de mult cu familia ei, Claudia Florescu își iubește nespus de mult părinții. Aceștia au crescut-o din meseriile pe care le-au avut de-a lungul timpului.

Potrivit concurentei din sezonul 7 Insula Iubirii, tatăl ei a fost de profesie măcelar. De altfel, mama tinerei a făcut bani dintr-o mică activitate, însă a ieșit la pensie pe caz de boală.

Imaginea pe care a publicat-o cu cei care i-au dat viața a înduioșat inimile prietenilor virtuali. Din fotografie se poate observa faptul că iubita lui Bogdan Cîrlan a moștenit o mare parte a trăsăturilor de la mama ei, care este de o frumusețe deosebită.

„Tata a fost măcelar, iar mama a avut o mică activitate, dar de câtiva ani este pensionară pe caz de boală”, a scris ea în dreptul postării de pe Instagram.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce reacție a avut Ema Oprișan, după ce imaginile cu Daria Cuflic și Răzvan Kovacs au apărut l... Insula Iubirii, sezonul 7. Oana Monea i-a povestit Adrianei Minea despre ce i-a spus Marius Moise în club. Ce a mărturis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x