Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Cu ce s-a ales Marius Budin din experiența de pe insulă. Fanii au reacționat imediat când au văzut poza

Marius Budin și Ana Maria Măriuță au părăsit sezonul 7 Insula Iubirii mai rapid decât se așteptau, însă au ieșit „câștigători” din testul fidelității. În ciuda tentațiilor din Thailanda, cei doi au rămas împreună.

Colaj cu Marius Budin, Ana Maria Măriuță, Bogdan Cîrlan și Simona Alexuc la Insula Iubirii Galerie
Marius Budin și Ana Maria Măriuță au părăsit sezonul 7 Insula Iubirii mai rapid decât se așteptau, însă au ieșit „câștigători” din testul fidelității | Antena 1

Marius Budin și Ana Maria Măriuță au venit în Thailanda pentru a-și testa relația. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui show matrimonial, iar faptele concurentului au făcut-o pe logodnica lui să nu mai aibă încredere în el.

Experiența celor doi de la Insula Iubirii sezonul 7 a fost plină de momente unice. Aceștia au avut ocazia să cunoască oameni noi, locații spectaculoase și culturi uluitoare. De asemenea, parcursul lor pe insulă a fost unul sigur, fără prea multe greșeli.

Tânăra a preferat să stea departe de ispitele masculine pentru a nu da de înțeles că s-a apropiat de cineva. De altfel, concurentul a interacționat într-un mod subtil cu toate ispitele feminine, însă fără a lega o conexiune specială cu o altă femeie.

Așadar, testul fidelității a ajuns la final pentru ei înainte cu câteva zile de Finala reality show-ului. Isptele au ales un cuplu care să părăsească Insula Iubirii, iar cele mai multe voturi au avut Marius Budin și Ana Maria Măriuță.

Citește și: Ce s-a întâmplat când Marius Budin a fost la date cu ispita Deni Mariș. Ce au surprins camerele, la Insula Iubirii sezonul 7

Reîntâlnirea dintre ei a fost extrem de emoționantă, la vila fetelor. Tânăra a sărit în brațele partenerului și l-a sărutat pasional. În plus, aceasta a susținut că aventura din Thailanda a făcut-o să aibă mai multă încredere în ea, dar și în bărbatul de lângă ea.

Cu ce s-a ales Marius Budin din experiența sezonului 7 Insula Iubirii

Marius Budin și Ana Maria Măriuță au plecat împreună în România, așa cum își doreau încă din prima zi în care au venit la Insula Iubirii. Cu rețineri și hotărâți să își convingă partenerul că relația este sigură, concurenții nu au căzut în tentație.

La scurt timp de la difuzarea ediției în care cei doi părăsesc Thailanda, Răzvan Kovacs a ținut să facă o postare specială în mediul online. Pentru că este destul de activ pe rețelele sociale, acesta și-a dorit să le povestească susținătorilor despre oamenii pe care i-a cunoscut departe de casă.

Astfel, soțul Emei Oprișan a distribuit o fotografie în care apare alături de Marius Budin și de fostul iubit al Biancăi Giurcă.

„Am învățat multe din această experiență, dar cel mai important e faptul că am rămas cu niște frați pentru o viață!”, a scris Răzvan Kovacs în dreptul pozei.

Citește și: Ce s-a întâmplat când Marius Budin a fost la date cu ispita Simona Alexuc. Ce au surprins camerele, la Insula Iubirii sezonul 7

Marius Budin nu a ezitat să lase un comentariu, spunând că s-a ales cu noi prieteni din experiența sezonului 7 Insula Iubirii, pe lângă povestea de dragoste pe care o continuă alături de logodnica lui. Se pare că acesta s-a înțeles foarte bine cu Marius Moise și Răzvan Kovacs în emisiune.

„Ca tot întrebați cu ce ne am ales din treaba asta! 🤗💪”, a fost mesajul lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii au reacționat imediat când au văzut postarea lui Răzvan Kovacs.

„Nu prea aveți nimic în comun unul cu celălalt, caractere diferite”, i-a scris cineva.

Insula Iubirii, sezonul 7. De ce Marius Moise și Bianca Giurcă nu și-au anunțat familiile că s-au despărțit la revenirea... Insula Iubirii, sezonul 7. Cum a reacționat Romeo Vasiloni când a aflat că Ema Oprișan este însărcinată cu Răzvan Kovacs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x