Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arăta Bianca Giurcă înainte de operațiile estetice. Nu s-a ferit să se afișeze complet naturală

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a publicat o imagine cu ea dinainte de operațiile estetice pe care le-a suferit. Cum arăta în urmă nu cu mult timp tânăra de 25 de ani.

colaj foto Bianca Giurcă si marius moise insula iubirii sezonul 7 Galerie
Cum arăta Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7, înainte de operațiile estetice | Antena 1

Bianca Giurcă și partenerul său, Marius Moise au stârnit controverse încă din primele ediții ale celui mai fierbinte reality show de la Antena 1. Tânără care a fost în prim-plan și la cel mai recent bonfire, este extrem de activă și în mediul online, acolo unde vorbește fără perdea, oferind detalii din viața ei personală.

Recent, aceasta a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul de Instagram, acolo unde a fost asaltată de întrebări. Printre altele fanii au vrut să afle cum arată înainte de operațiile estetice pe care chiar ea a recunoscut că le are, tot prin intermediul rețelelor sociale.

Cum arăta Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 înainte de operațiile estetice

Tânără participantă la Insula Iubirii, sezonul 7, în vârstă de 25 de ani, a recunoscut de curând că a apelat la două intervenții estetice. Ea s-a lăsat pe mâna medicului pentru a-și modifica nasul printr-o operație de rinoplastie, dar are și implanturi mamare.

Mai mult, potrivit declarațiilor sale, aceasta a fost supusă celor două intervenții în același timp, fapt pentru care a avut o recuperare mai grea.

„Eu și implantul și rinoplastia le-am făcut sub aceeași anestezie. Practic, recuperarea trebuia să fie mai grea, dar la mine nu a fost. Cel mai greu pentru mine a fost cu respiratul, nu puteam să respir pe nas pentru că aveam niște tuburi și trebuia să respir pe gură”, a dezvăluit Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezzonul 7, prin intermediul unui InstaStory.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce job avea înainte Bianca Giurcă. Tânăra spune că a făcut “școala de prințese”.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Citește și: Câți bani face Bianca Giurcă de la Insula Iubirii din Tiktok. Tânăra a arătat extrasul de cont

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum au fost surprinși Răzvan Kovacs și Roxana Rapailă, după date. Ce reproșuri i-a făcut conc... Insula Iubirii sezon 7. Cum arăta Roxana Rapailă fără intervențiile estetice. Fanii nu au recunoscut-o în imaginea de ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x