Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Marius Moise are o nouă iubită. În ce ipostaze s-a afișat alături de Anda

Marius Moise, fostul concurent de la Insula Iubirii sezonul 7, și-a refăcut viața amoroasă după despărțirea de Bianca Giurcă. Bărbatul a publicat o imagine înduioșătoare alături de o femeie misterioasă pe nume Anda, dând de înțeles că ar fi noua lui iubită.

Galerie
Marius Moise, fostul concurent de la Insula Iubirii sezonul 7, și-a refăcut viața amoroasă după despărțirea de Bianca Giurcă | Antena 1

Marius Moise, fostul concurent de la Insula Iubirii sezonul 7, și-a găsit sufletul pereche după experiența trăită în Thailanda. La aproximativ un an de la separarea de fosta iubită, Bianca Giurcă, bărbatul s-a afișat într-o ipostază tandră alături de o femeie misterioasă.

Pentru că este foarte activ în mediul online, locul unde își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante momente din viața lui, Marius Moise nu a ezitat să dea de veste că trăiește o frumoasă poveste de iubire lângă o domnișoară pe care preferă să o ascundă de ochii curioșilor.

De curând, fostul concurent de la Insula Iubirii sezonul 7 a distribuit pe contul de Instagram o fotografie ce a stârnit o mulțime de curiozități. Acesta a fost surprins în timp ce se ținea de mână cu o femeie.

Citește și: Splash! Vedete la apă sezon 6, 8 august 2024. Ce a făcut Bianca Giurcă imediat după salt. Marius Moise i-a fost alături

Articolul continuă după reclamă

Imaginea a generat foarte multe controverse. Oamenii de pe rețelele sociale au crezut că bărbatul s-a împăcat cu fosta iubită, Bianca Giurcă. Unghiile acesteia au făcut internauții să se gândească imediat la fosta concurentă a reality show-ului.

„Am tăiat porcul împreună”, a fost descrierea folosită de Marius Moise în dreptul pozei, fiind vizibil ironic.

Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor, fostul concurent de la Insula Iubirii sezonul 7 a publicat o fotografie mai clară cu noua lui iubită. Bărbatul nu a vrut să-i dezvăluie identitatea, însă a lăsat la vedere detalii prin care se observă că nu este vorba de Bianca Giurcă.

În ce ipostază tandră s-a lăsat pozat Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7 alături de o femeie misterioasă. Tânăra a ar fi noua lui iubită

Se pare că Marius Moise și-a găsit fericirea și liniștea în brațele unei femei pe nume Anda, lucru scos în evidență de colierul purtat de ea. Fostul iubit al Biancăi Giurcă s-a lăsat pozat alături de noua iubită într-o ipostază romantică.

Citește și: Marius Moise si Cornel Luchian, întâlnire neașteptată între cei doi concurenți de la Insula Iubirii. Care a fost motivul

Bărbatul a fost surprins în timp ce îi săruta umărul femeii pe care o ține departe de luminile oamenii din mediul online. Mai mult, din imagine se poate vedea cum și tânăra ținea mâna pe fața acestuia zâmbind.

Un lucru este cert, Marius Moise radiază de fericire în compania celei care l-a cucerit. De altfel, nu se cunosc prea multe detalii despre femeia misterioasă cu care bărbatul se iubește în secret.

Fotografiile cu noua iubită a fostului concurent din sezonul 7 Insula Iubirii au apărut și pe un grup de Facebook destinat emisiunii, unde au generat o mulțime de reacții. Unii prieteni virtuali au spus că este Bianca Giurcă în poze, în timp ce alții au scos în evidență informații importante despre tânăra de lângă Marius Moise.

„Ea are altă relație, și el de asemenea”, „Pe lanțul ei scrie Anda”, „Nu e ea. Pe domnișoară o cheamă Anda” sau „Brățările multe sunt pe mâna lui. Nu pe a ei. Bianca e acum în Grecia”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Ce a spus Dani boy în online, la scurt timp după difuzarea imaginilor cu el și ispita Mădălina în pat, la Insula Iubirii... Insula Iubirii, sezonul 8. Ce părere are Cornel despre Diandra, după întâlnirea dintre ispită și Cristina: „Ea nu a exis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x