Antena Căutare

Se aud clopote de nuntă la „Insula Iubirii”? Una dintre cele mai dorite ispite vorbește despre o cerere în căsătorie!

Una dintre cele mai dorite ispite de la "Insula Iubirii" ne-a acordat cel mai sincer interviu! În copilărie era refuzat de fete, dar acum, toate femeile fac coadă în faţa lui. Ba, mai mult, Cristi ne-a declarat cum a fost cerut în căsătorie!

Una dintre cele mai dorite ispite de la „Insula Iubirii” ne-a acordat cel mai sincer interviu! În copilărie era refuzat de fete, dar acum, toate femeile fac coadă în faţa lui. Ba, mai mult, Cristi ne-a declarat cum a fost cerut în căsătorie!

Cristi a făcut furori ca ispită în sezonul al patrulea al emisiunii „Insula Iubirii”. Mari și mii de femei din România au visat la ispita cu ochi pătrunzători și corp perfect sculptat.

„Este o mare diferență între Cristi de la televizor și Cristi din realitate. La Insula Iubirii a trebuit să mă pliez pe-o chestie, să joc un rol. Lumea care mă cunoaște știe câte am eu de oferit. Sunt real. Nu încerc să afișez ceva, doar ca să fiu plăcut. Din când în când mai sunt și romantic”, a mărturisit Cristi.

Notorietatea câștigată după participarea la „Insula Iubirii” i-a adus mii de fane. Cristi a recunoscut că femeile sunt foarte curajoase pe rețelele de socializare, ispita având arhiva de la messenger plină de mesaje picante și propuneri...indecente!

„Lumea, pe social media, poate să spună ce vrea. În ziua de astăzi, fetele vor să treacă direct la fapte. Au fost mai multe care m-au cerut în căsătorie!”

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena Stars

Maria Ilioiu, atac furibund, după ce a fost acuzată că s-ar vinde pe site-uri de escorte: „Mi se pare strigător la cer!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x