Antena Căutare

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Claudiu Dragotă, despre emoțiile de la bonfire-ul final. Ce spune despre relația cu Simona

În interviul acordat după Insula Iubirii, Claudiu a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Thailanda.

Galerie
Claudiu a mărturisit că el a înșelat-o pe Simona după doar 6 luni de relație, iar acum regret totul. | A1

Claudiu Dragotă a fost concurent la Insula Iubirii în sezonul 8, unde a venit alături de Simona, iubita lui, cu care avea o relație de 1 an.

Ce a dezvăluit Claudiu Dragotă despre revelațiile ultimului bonfire

Claudiu și Simona au dorit să-și testeze relația, după ce el încerca să îi arate Simonei că de-acum este un bărbat fidel, după ce o dezamăgise deja. Claudiu a mărturisit că el a înșelat-o pe Simona după doar 6 luni de relație, iar acum regret totul.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8. Simona a confirmat despărțirea de Claudiu. De ce au plecat împreună în vacanță, deși nu mai sunt un cuplu

Atunci când s-a văzut pe insulă, printre ispite, Claudiu nu a putut rezista tentașiei și a căzut în ispită, formând o conexiune cu Anamaria Vaida.

Claudiu și Simona au plecat separat de la Insula Iubirii, dar s-au împăcat când au ajuns în țară. Recent, cei doi au pus capăt relației lor și pare că de data aceasta este definitiv.

Claudiu a povestit că la bonfire-ul final a fost extrem de copleșit de emoții și știe că a avut de învățat niște lecții din această experiență.

El a spus că a știut că a ajuns în competiție cu anumite probleme și că a plecat de-acasă cu concepții greșite despre ce înseamnă iubire.

“De-asta m-am și testat în felul ăsta, de-asta nu m-am reținut de la nimic”, a spus Claudiu.

Deși a fost o experiență revelatoare pentru el, Claudiu a spus că nu regretă experiența în sine, ci doar faptul că a făcut-o pe Simona să sufere în timpul emisiunii.

“Din punct de vedere emoțional consider că acum sunt mult mai stabil, că am învățat cu adevărat ce înseamnă să iubești, să respecți persoana de lângă tine”, spune Claudiu.

Citește și: Claudiu și Simona, surprinși din nou împreună la o zi distanță după ce el a confirmat despărțirea în timpul unui live cu Anamaria

Legat de conexiunea pe care a avut-o cu Anamaria, Claudiu a povestit că încă din a doua seară pe insulă a simțit că se înțelege foarte bine cu frumoasa ispită.

“Mă bucur că nu m-am înșelat în privința ei și că m-am deschis așa în fața ei”, a mai zis Claudiu.

Concurentul a recunoscut că s-a atașat de Anamaria foarte tare pentru că este un om bun și a vrut să vadă dacă toate apropierile cu ispita vor duce la îndrăgosteală. În același timp, Claudiu realiza că a greșit față de Simona și o iubea foarte mult.

“Eram între ciocan și nicovală, între femeia pe care am realizat că o iubesc și omul bun care m-a ajutat să realizez asta”, a zis Claudiu despre momentele de la bonfire-ul final, când se afla între Simona și Anamaria.

Claudiu a mai spus că dacă s-ar fi îndrăgostit de Anamaria, nu și-ar mai fi dorit să continue relația cu Simona și ar fi vrut să încerce o relație cu ispita.

Atunci când s-au întors în România, Claudiu a fost tot timpul lângă Simona și a așteptat să vadă dacă ea își dorește să se împace cu el. Concurentul spune că și-a învățat lecția și acum știe cum ar trebui să se poarte atunci când iubește o femeie.

Citește și: Cum au apărut Claudiu și Anamaria în online după ce au petrecut o seară împreună. Ce gest neașteptat a făcut fostul concurent

Dani Boy își caută o nouă iubită! Ce a spus fostul concurent de la Insula Iubirii despre despărțirea de ispita Mădălina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x