Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8. Simona a confirmat despărțirea de Claudiu. De ce au plecat împreună în vacanță, deși nu mai sunt un cuplu

Simona, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 8, a confirmat despărțirea de Claudiu. O mulțime de zvonuri au apărut după ce au fost văzuți împreună în aeroport. Iată care este motivul pentru care au mers în vacanță amândoi, deși nu mai formează un cuplu.

Galerie
Simona, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 8, a confirmat despărțirea de Claudiu | Antena 1

Simona și Claudiu au participat la Insula Iubirii sezonul 8 pentru a-și testa relația, după ce bărbatul i-a călcat strâmb partenerei sale. Parcursul concurentului în Thailanda a fost de-a dreptul neașteptat.

Deși susținea că o iubește pe Simona, Claudiu s-a lăsat ispitit de Anamaria. Bărbatul a picat rapid în capcanele tentației, după câteva zile alături de ispita feminină. Acesta și frumoasa roșcată au avut parte de primul sărut într-un club din Phuket.

Concurenta a privit cu lacrimi în ochi apropierea dintre partenerul său și Anamaria. Tânăra nu se aștepta ca iubitul ei să o înșele din nou, mai ales în fața camerelor de filmat.

Ultima ceremonie a focului a fost neașteptată pentru telespectatori în privința cuplului Simona - Claudiu. Cei doi au pășit în fața lui Radu Vâlcan pentru a discuta despre relația lor, dar și despre lucrurile făcute pe insulă.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Cât de mult a slăbit ispita Diandra după ce s-a întors de la Insula Iubirii. Dieta cu care a dat jos aproape 10 kilograme

Atunci când a fost întrebată cum vrea să plece din Thailanda, concurenta și-a găsit puterea să spună că singură. Decizia ei l-a uimit pe Claudiu, care a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru cei doi odată cu revenirea în țară. Simona a hotărât să-l ierte pe iubitul ei și să-i mai acorde o șansă. Deși au încercat să continue relația, aceasta nu a mai funcționat nici în România.

La finala sezonului 8 Insula Iubirii, Claudiu și-a făcut apariția la Berăria H în compania ispitei Anamaria, fapt care a ridicat o mulțime de semne de întrebare pentru fanii emisiunii. Ulterior, bărbatul a declarat că nu mai este într-un cuplu.

De curând, Simona și Claudiu au fost surprinși împreună la aeroport. Acest detaliu a pus pe gânduri oamenii din mediul online. Pentru a lămuri situația, fosta concurentă a reality show-ului a făcut o sesiune de întrebări pe Instagram prin care confirmă despărțirea de partener.

De ce a plecat Simona alături de Claudiu în vacanță, deși nu mai formează un cuplu. Ce a spus fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 8

Fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 8 a anunțat în mediul online că nu mai are o relație cu Claudiu. Iată ce a spus Simona pe contul de Instagram.

„Sunt resemnată și împăcată cu absolut tot ce s-a întâmplat și decizia pe care am luat-o după ce s-a difuzat bonfire-ul final”, a spus tânăra.

Mai mult, Simona a scos în evidență faptul că plecare alături de Claudiu în vacanță a fost planificată de foarte mult timp. Așadar, blondina a decis că are nevoie de un astfel de concediu, mai ales că erau prezenți și prietenii săi.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ema a adus lămuriri după ce l-a acuzat pe Răzvan că și-a abandonat familia. Care e statusul relației

„Un concediu planificat în urmă cu 4 luni, cred. Avem același anturaj și fiecare dintre noi avea nevoie de o vacanță. Am decis să nu renunțăm. Nu ne dușmănim și chiar putem respira, momentan, același aer dintr-o încăpere”, a mai adăugat fosta concurentă de la Insula Iubirii pe Instagram.

Cine e și cum arată mama Iustinei Loghin de la Insula Iubirii, sezonul 8. Concurenta a postat o imagine emoționantă cu m... Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Maria a răspuns la cea mai picantă întrebare. Ce s-a întâmplat de fapt între ea și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x