Antena Căutare

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Maria a răspuns la cea mai picantă întrebare. Ce s-a întâmplat de fapt între ea și Cornel

În seria de Interviuri Insula Iubirii, sezonul 8 , ispita Maria Tebieș a recunoscut ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și Cornel atunci când au stat piscină. Iată ce a mărturisit ispita!

Galerie
Maria a recunoscut ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și Cornel în piscină. | Antena Play

Maria Tebieș a fost una dintre ispitele preferate de Cornel, iar ea s-a decis să vorbească deschis despre tot ce s-a întâmplat pe insulă între ei.

Deși a venit în rolul de ispită, se pare că Maria a prins cu adevărat drag de concurent și a creat o conexiune puternică cu acesta: „Sentimentele chiar au fost adevărate!”.

Citește și: Insula iubirii sezon 8, 23 iulie 2024. Cornel Luchian a făcut un gest nepotrivit față de una dintre ispite. Ce a dezvăluit Maria

Iată ce dezvăluiri au ieșit la iveală la Interviurile Insula Iubirii disponibile exclusiv în AntenaPLAY!

Articolul continuă după reclamă

Maria a recunoscut gestul extrem făcut de Cornel în piscină

Nu mai este un secret pentru nimeni atracția Mariei față de Cornel, însă ceea ce a făcut pentru concurent în cadrul Interviurilor Insula Iubirii a depășit orice așteptare.

Ispita a venit mai pregătită ca niciodată să vorbească despre ce s-a întâmplat între ei și a pregătit și o surpriză pentru abonații platformei.

Întrebată dacă i-a mai placut de cineva, ea a răspuns:

„Mi-a mai plăcut de altcineva?! Păi uite ce am scris aici!”

Ea și-a scris pe unghii CORNY HORNY și a arătat totul la cameră

„M-am dedicat la Cornel” a mai adăugat ispita.

URMĂREȘTE INTEGRAL INTERVIURILE INSULA IUBIRII ÎN ANTENAPLAY!

În plus, Maria a recunoscut și de unde a venit această poreclă, menționând că „horny” a pornit de la faptul că el „umbla acolo unde nu trebuia”, amintind de momentul în care Cornel a atins-o în zonele intime în momentul în care erau în piscină.

Inițial, atunci când fetele au întrebat-o în cameră pe ispită ce s-a întâmplat în piscină și dacă totul a fost o simplă atingere, Maria a ezitat să răspundă, însă acum nu s-a mai sfiit și a răspuns fără să se mai ascundă.

„El se ferea de camere. M-am gândit că partenerei lui nu o să-i placă cu siguranță chestia asta. El după aceea mi-a luat mâna ca să îi ating o anumită zonă, știm noi ce zonă, și m-am retras pentru că eu chiar voiam să văd cât de departe ar fi dus. Acum voiam să vorbesc și cu ea pentru că într-un fel voiam să știe și ea ce se întâmplă, să vadă. (...)

Când eram în cameră: nu m-a deranjat gestul lui Cornel, au fost interogările puse de fete că simțeam o presiune acolo ca și cum << spune-ne ce s-a întâmplat >> sau poate vor și ele gestul lui Cornel, nu știu. Vor să știe ce s-a întâmplat, cum a fost. E bun gestul lui Cornel?

I-am zis că mi-a plăcut un pic așa. Adică da, s-a întâmplat! Nu cred că am zis nimănui, poate Diandrei, fiind colega mea de cameră. Eu sunt foarte asumată, da, mi-a făcut.” a dezvăluit Maria fără să se mai ascundă.

Citește și: Ispita Maria Tebieș, cea mai fierbinte apariție la evenimentul unde a fost difuzată finala Insula Iubirii sezon 8. Cum a apărut

De asemenea, ispita a menționat că el a mai fost reținut și din cauza Loredanei care nu i-a permis să mai petreacă timp cu ea.

Vezi ce a putut Maira să mai spună despre relația dintre ea și Cornel pe AntenaPLAY în Interviurile Insula Iubirii!

Insula Iubirii sezon 8. Simona a confirmat despărțirea de Claudiu. De ce au plecat împreună în vacanță, deși nu mai sunt... Cu ce se ocupă Maria de la Insula Iubirii în prezent. Cum își câștigă banii și ce loc de muncă ar avea fosta iubită a lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x